Olvasnátok ezt a könyvet? (többi lejjebb)
azta de egyedi! ilyet még sose olvastam!
hát nem.
ha csak gyakoroloni akarsz, akkor oké, de másképp kicsit lerágottnak tűnik, plusz semmi olyan figyelemfelkeltőt/újat nem mondasz, amiért elolvasnám. a csaj beleszert a pasiba, minden bizonnyal nem jönnek össze olyan hamar, kis bonyodalom, a végére meg a csak átesik a nehéz szertartáson, ő a "kiválasztott", övé a világ leghelyesebb pasija.
Hát ennyiről elég nehéz véleményt írni...
De nem nagyon keltette fel az érdeklődésemet. Fantasy regényeket szeretem, de ez nem nagyon jön be.
De ha sikerül izgalmas jeleneteket beleraknod (például csaták), váratlan fordulatokat (mondjuk az ikrek végezni akar a lánnyal vagy mit tudom én...). És mindent sikerül jól megfogalmaznod, helyszínek egyediek és meseszépek lesznek, valamint a szereplőket sikerül megkedveltetned/megutáltatnod (gonoszok esetében. De az úgymond "rossz" szereplőket sem árt megkedveltetni az olvasóval) akkor talán, de csak talán felkelti az érdeklődésemet.
És persze ne csak az egy-két főszereplőre legyél teljesen rászállva, mivel az olvasókat nem csak az érdekli, hogy a főhősnő épp mit csinál. Hanem az is, hogy a többi karakter (legyen az gonosz vagy jó) mire gondol, veszélyben van e stb...)
Mindenesetre sok sikert az íráshoz, szurkolok neked!
További szép napot. :D
3# vagyok ismét.
Csak arra lennék kíváncsi, hogy a történet a jelenkorban játszódik, vagy régebbi időkben? :D
Szerintem az ilyen boszis történeteket inkább mondjuk a középkorban lehet elképzelni, mintsem napjainkban. Szóval ha napjainkban játszódik, akkor az nálam már erősen lehúzná pontozásnál (de ez csak a SAJÁT véleményem, szóval abba a korba írd, amelyikbe TE akarod!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!