Ha ma elkezdenék írni egy könyvet, milyen stílusban olvasnátok?
Ez nem stílus, hanem zsáner.
Én a krimit szeretem.
Abban a stílusban, amiben megírtad. Nem logikus? :)
Ha valaki az egyik zsánert kedveli, arra nincs magyarázat. Hiába kérdezed, ha az első válaszadónak a krimi jön be, nem tudja megmondani, miért. Mert kedveli a krimit, ennyi.
Én csak a romantikus művektől ódzkodom, más preferenciám nem szokott lenni.
(De ha már stílus: azért legyen igényes.)
Első vagyok:
ezt nehéz megmondani. Azért a krimi, mert szeretem az izgalmas fordulatokat, meg amikor lehet gondolkodni, hogy ki volt a tettes, hogyan és miért. De ehhez jónak kell lennie a kriminek.
Más is szeretek, de ez a kedvencem. A sci-fi és a fantasy nem az én világom.
Milyen stílusban? Lehetőleg a legsokfélébb és legösszetettebb módon, sok leírással, de úgy, hogy az olvasó nem veszti el az érdeklődését a könyv iránt. Szeretem a nyelvi játékokat, a humorosan megírt történeteket, akkor is, ha maga a cselekmény nem éppen vicces, csak az író szavaitól válnak azzá.
Hogy melyik műfajt kedvelem? Örömmel olvasok elgondolkodtató fiktív regényeket, amik a lehetséges vagy nem lehetséges jövőképekről szólnak. Jelenkorban játszódó történeteket szakrális elemekkel vagy a történet szálaiban elrejtett mondanivalóval, ismeretterjesztéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!