Titeket érdekelne egy ilyen könyv?
Még nem forrt ki igazán a történet, esetleg ha van ötletetek, szívesen hallgatom. :)
Az alapsztori az, hogy van egy testvérpár (egy lány és egy fiú) akiknek kiskorukban eltűnnek a szülei. Mikor felnőnek sem tudnak ebbe beletörődni teljesen, csak próbálnak átlagos életet élni. Ekkor megjelenik az életükbe egy srác, akiről idővel kiderül hogy félig farkas. Ahogy vele megismerkedik a lány, zűrzavar lesz körülötte, és az eddigi hétköznapi élete a feje tetejére áll.
Kirabolják, megfenyegetik, vadásznak rá, és a könyv végén talán utalás lenne arra kik lehetnek felelősek a testvérpár szüleinek eltűnéséért - a farkas srácnak némi köze lenne hozzá, de ez még nem biztos, csak egy halvány ötlet. A lány bátyja is később farkassá fog válni, ezzel fogja megmenteni a húga életét, de még nem tudom pontosan hogyan.
Vannak még ötleteim a részletekre de azokat nem szeretném leírni.
Kedves első: Köszönöm a kulturált megfogalmazást, ha valaki egy adott "műfajt" nem kedvel, azon sajnos nem tudok változtatni. Írhatnám a könyvet kevésbé "kamaszosra" de nem lennék rá képes, ugyanis kamasznak számítok és véleményem szerint mindenki arról írjon, amit ismer.
Második: Egy szimpla "Igen/Nem" választól nem vagyok előrébb, talán ha (normálisan) megfogalmaznád hogy mi a nemtetszésed oka, azon tudnék változtatni.
Azt úgy érted, hogy félig farkas, hogy farkasember/vérfarkas?
Sajnos ez manapság már nagyon nagy sablonnak számít, lehet jobb lenne, ha valami mássá tudnának átváltozni:/
Mindenesetre én szívesen olvasnám, érdekel^^
Ha szükséged van segítségre, nyugodtan írj:]
További sok sikert!^~^
A fantasyt imádom, de - és ne haragudj - de az olyan könyveket, amiket más köntösben, de már ezerszer megírtak, legszívesebben máglyára vetném, szóval nem, nem igazán érdekelne egy ilyen könyv.
Viszont ha megírod, akkor kitartást és sok sikert.
Köszönöm mindenkinek a véleményét, helyenként ment a zöld értékelés. :)
Az első válaszolónak véleményem szerint nem válaszoltam "paprikásan", csupán ha valakinek már maga egy műfaj nem tetszik, azon én nem tudok segíteni, ha én ilyen műfajú könyvet szeretnék írni, valószínűleg azokhoz szólt a kérdésem, akik ezt szeretik.
Igen, lehet hogy átlagos és kissé klisés, de szerintem egy átlagosból is lehet jót alkotni. Az olyan könyvek is mind sikeresek lettek bizonyos körökben, amikben az író tényleg a hétköznapi, iskolai, kamasz életet írja le, ezeket is mind kiadták, szeretik a mai napig - én is köztük. Akkor szerintem ebből se lehet akkora szemét, ha jól meg tudom írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!