Az éhezők viadala rajongók! Titeket érdekelne?
Érdekelne titeket egy olyan fanfiction, aminek nincs köze Katniss-hez és a többi ismert karakterhez, csupán ugyanabban a világban játszódik? Új kiválasztottak, új mentorok, új stílustanácsadók, új aréna. Csak az olyan karakterek bukkannának fel, mint például Caesar Flickerman, aki az én kiválasztottaimmal is készítené az interjúkat. Tehát ez egy korábbi Viadal története lenne.
"Néhány éve egy olyan fiú lett a Viadal győztese, aki mindössze három pontot kapott a Játékmesterektől."
Katniss ezt mondja a könyvben. Én ezt a Viadalt szeretném életre kelteni. :) Mit gondoltok erről az ötletről, lenne közönsége, ha magyarul írnám? (Tudok angolul, úgy olvastam a könyvet is, de nem mernék úgy belevágni egy ilyen nagy projektbe.)
Sajnos nem. Ha már elindult egy történetszál, akkor én annak a folytatását várnám, nem kezdenék bele egy új szereplőkkel teli történetbe. Bezavarna az eredeti könyvbe.
De ez csak az én véleményem. Ha jól írod meg a könyvet, akkor szerintem sikered lesz. Hajrá! :)
Dumbledore meghal.
Ja, ez nem az.
Peeta gyereket csinál neki. Ooopsz.
Nekem is tetszik az ötlet, biztos sikeres dolog lesz.
Nekem az egész történetben a legjobban a Nagy Mészárlások évei tetszettek.
Engem mindenképpen érdekelne, és szerintem sok más embert is. Valószínűleg még azok is belenéznének, akik ódzkodnak az ötlettől, pusztán kíváncsiságból :) Ez egy olyan projekt, ami akár nagy port is kavarhat "Fanfiction-landben" úgyhogy én mindenképpen angolul (is) írnám, ha már beszélem a nyelvet. Esetleg felfogadhatnál egy "fordítót" a baráti körödből, és akkor írhatnál magyarul és angolul is, de nem neked kellene mindkét verzióval megküzdened.
Hajrá, és ha készül, mindenképpen linkeld :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!