Milyen a történet? Jöhet vélemény és kritika!
Bevallom, csak átszaladtam rajta, összességében tetszett.
"Ott szoktak jegyet enni azok, akik horgászni jönnek." Gondolom "venni" akart lenni.
"... egy kis kunyhó, egy halászkunyhó. " Sokszor jól hangzik ez, de nekem mégis szóismétlésnek tűnik, szerintem tetszés szerint át lehetne írni: "egy kis kunyhó, a halászoké."
Még van egy-két vesszőhiba, de ezeket most nem fogom kimásolni. Meg egyébként sem vesz el az élvezeti értékből.
Még annyi kritika, hogy összességében talán a tó és az elindulás utáni időszakot jobban kifejthetted volna. A szobádat és a házban történteket szerintem nem kellett volna ennyire, a végkifejletet figyelembe véve.
Egyébként tetszik. Ötletes és van szókincsed is. Használtál hétköznapi szavakat is (pl.: zöld-algás helyett), de ezek jól illettek a szövegbe, számomra különlegesebbé tette.
Összességében azt mondom, kár, hogy gyorsan olvastam. Tetszik a stílusod, szívesen olvasok hasonlókat.
Imádlak a Skillet miatt!!!! :))
Egyébként tetszik az írásod, de azt megszeretném kérdezni, hogy a történet hol játszódik? Külföldön? A nevekből ítélve nem Magyarországról van szó.
Ezt csak azért kérdezem, mert az első fejezet, ötödik bekezdésénél megemlíted Punnany Massif- ot, Élvezd című számát... az meg ugye magyar.
Na, nem mintha nem írhatnál bele azt, amit akarsz, csak az én szemszögemből ez furcsa. :)
De csak így tovább, írj még sokat, én biztos visszatérek majd a blogodra! :)
Igen, külföldre gondoltam, valamiért teljesen megfeledkeztem arról, hogy a szereplőim nem magyarok><
És köszönöm :) Örülök, hogy tetszik.
Nagyon jó!!!
Kaphatok folytatást??
Amúgy csak az volt furi, hogy volt ahol jelen időben írtál
véletlenül megváltoztattam a blog elérhetőségét ><
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!