Mi a véleményetek a Szent Johanna Gimi című könyvről? Ki a kedvenc szereplőtök belőle?
Anyám még a héten elment könyvtárba és kihozta nekem az első részét a Szjg-nek. Nem vagyok egy nagy olvasó, általában megunom a könyveket, és amúgy sem olvasok valami gyorsan de abba a könyvbe totálisan beleszerettem!!! Csak múlt hétfőn kezdtem el az egyest, már az ötös végén tartok, és most a hosszúhétvégén sem volt programom, így végig, kikapcsolt telefonnal, hogy senki ne zavarjon, (bár ennek nem sok értelme volt, kifogtam a világ legszarabb osztályát, nincsenek barátaim, senki se keresett. Egyébként ezért is tetszett meg a könyv. Abban állati jó az osztály, ezért még álmodozni is segít ) és keksszel meg üdítővel, kinyúlt hálóingben feküdtem a babzsákfotelemben és hajnalokig faltam a betűket, közben átélve azt, amit a szereplők éreznek, és egyszerűen belezúgtam a könyvbe. Jó, nyugi, nem vagyok Reni :D, de ez a könyv tényleg nagyon a szívemhez nőtt <3. Egyébként, nekem eddig a kedvenc szereplőm fiúk közül Ricsi, lányok közül Kinga. Akiket nem bírok: Viki, Móni, Dorián, Arnold. Edinát bírom, mert ő olyan kis szánalmas :D. Dave-et, Zsoltit, Macut is szeretem, Cortezt úgy többé-kevésbé, mert nem tetszenek a hangulatingadozásai. Bár, nemrég volt az a jelenet, amikor Cortez megmutatja a videóját, és azelőtt kifejezetten nem bírtam, most már megváltozott róla a véleményem. Ja, és persze: I luv Máday! :DD Virágban azt (is) csípem, hogy én is szeretem a Fall Out Boyt, szóval összességében majdnem mindenkit bírok, Renit, Andrist, Robit, meg mindenkit! :D
Nektek ki a kedvenc szereplőtök és miért? Nekem Ricsi azért, mert bírom ezeket rasztás, jó fej srácokat, Kinga meg azért, mert nagyon tetszik benne az elszántság, a kitartás, és persze a keménység, szókimondóság, bár néha kicsit messzire megy velünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!