Könyvsorozatzene05 kérdése:
Ki a kedvenc lány karaktereitek a Szent Johannából, és miért?
Figyelt kérdés
Nekem Kinga, mert nyíltan feminista, szociálisan érzékeny, állatbarát és nem mellesleg jó tanuló, és sportos.2015. máj. 17. 17:21
1/23 anonim válasza:
Nekem is, de az indoklást már leírtad :)
"Virág, tedd le a kecskét!" :)
2/23 anonim válasza:
Kinga szociálisan érzékeny? Ott csesztették mellette Karcsit, de nem érdekelte; mindig olyanokat véd, akikkel nem kell találkozni, ha mellette bántanak valakit, azt lesz@rja. Agresszív és lekezelő, kioktató.
3/23 anonim válasza:
nekem reni,mert jól megy neki a tanulás,vannak hibái,ezért emberibb,meg amúgy is...lehet hogy nem vagyok kitűnő,de én ugyanilyen vagyok.vagyis hasonló,pár aprócska eltéréssel. :)
4/23 anonim válasza:
Egyrészt Kinga, mert nagyon jó poénokat hozott ki a kicsit őrült karakter megnyilvánulásaiból az írónő. Másrészt Reni, mégpedig a humora miatt. Nekem tetszik ez a csendes humor, ami mindig jól ül.
5/23 anonim válasza:
Nekem Ricsi :D humoros, vicces, néha őrült, de még is jó barát. Fuu de rég olvastam már az SzJG-t :O :D
6/23 anonim válasza:
Senior Máday Nagy Zsolt :D vicces és szerethető karakter... És kimagaslóan jó költő: "Lányokon feszül a ruhaha Ezt jó nézni muhahaha" :D :D
7/23 anonim válasza:
utolsó két válaszoló! Ricsi és Zsolti lány? :D Nkem Kinga, azért, mert erős, magabiztos. Én nem vagyok ilyen, de nagyon szeretnék. Kinga örök love
9/23 anonim válasza:
nekem mind a három a maga módján :D
10/23 Hippilány02 válasza:
Kinga, mert én is olyan vagyok. Vagyis feminista, és én is olyan pszichopata vagyok, mint ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!