Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ki a kedvenc lány karaktereite...

Könyvsorozatzene05 kérdése:

Ki a kedvenc lány karaktereitek a Szent Johannából, és miért?

Figyelt kérdés
Nekem Kinga, mert nyíltan feminista, szociálisan érzékeny, állatbarát és nem mellesleg jó tanuló, és sportos.

2015. máj. 17. 17:21
1 2 3
 11/23 StrawberryPie válasza:
Nekem Reni a kedvenc lány szereplőm és nem azért mert ő a főszereplő.Azért nem Virág mert buta, és azért nem Kinga mert szerintem ő kicsit durva.
2015. máj. 30. 15:17
 12/23 anonim ***** válasza:

Nekem két teljesen különböző kedvencem van.

Egyrészt Kata, másrészt Kinga.

2015. jún. 18. 16:56
 13/23 anonim ***** válasza:
Nekem Kinga, Kata, Virág, és Reni. MIndenki a maga módján (Amúgy fiúk közül najó nem írom le, az egész osztály <3
2015. jún. 30. 07:05
 14/23 Emóó:) válasza:
Nekem Kata volt a kedvencem,de nem tudom,hogy miért.:D Megfogott a gót stílusa vagy ilyesmi :D
2015. jún. 30. 18:06
 15/23 anonim válasza:
51%
Virág és Flóra.Renit nem bírom , olyan gáz!
2015. júl. 26. 21:25
 16/23 anonim ***** válasza:
50%
Egyik se. Mind a 3nak max 4 személyiségjegye van, felszínesek. Renáta folyton bőg, nyafog, meg sajnáltatja magát, Virágnak elmegyógyban lenne a helye, ilyen hülye embert a világon sehol se vennének fel egy magánsuliba, ha az anyja nem popénekes, Kinga meg egy pszichopata állat, és szerintem komoly kezelésre lenne szüksége. Aki le akar pontozni, jöjjön, mert még egy cuppanóst is kap mellé az arcára ^^
2015. júl. 27. 00:59
 17/23 anonim válasza:
nekem Virág,mert vidám,színes ruhái vannak,mindenkivel kedves és szépen rajzol:), és Flóra mert szerintem nagyon hasonlítok rá:) csak én nem szőke vagyok
2015. aug. 27. 20:52
 18/23 anonim válasza:
Nekem először Kinga mert azon kívül,hogy nem vagyok iskola- és osztályelső sokban hasonlítok rá.Másodszor Ricsi mert kedves de ha olyan van akkor megvédi Virágot. Harmadszor pedig Zsolti mert volt, hogy vagy 10 percig szakadtam a poénjain
2015. aug. 28. 16:56
 19/23 anonim ***** válasza:
Virág,mert vicces és nem olyan "csinibaba"mint Edináék.😊
2016. márc. 24. 13:27
 20/23 Fanni27 ***** válasza:

De Ricsi és Zsolti nem lány!!! :DDD Na mindegy.

Nekem Kata -mert kedves és tehetséges lány- , Flóra -mert szerény és aranyos-, néha Virág -mert a légynek sem ártana és szintén aranyos-, és nem tudom miért egy kicsit Tami is, -mert megváltozott. Reni néha nagyon, néha nagyon nem. :) Kicsit szerintem hasonlítok rá, csak nem tanulok egész nap (ezért nem is olyan jó az eredményem) és nem keresem mindenben a rosszat. Ja meg én szeretek mozogni. De egyébként kedves, meg vicces.

2016. márc. 28. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!