Mi a véleményetek a Szent Johanna Gimi című könyvről? Ki a kedvenc szereplőtök belőle?
Anyám még a héten elment könyvtárba és kihozta nekem az első részét a Szjg-nek. Nem vagyok egy nagy olvasó, általában megunom a könyveket, és amúgy sem olvasok valami gyorsan de abba a könyvbe totálisan beleszerettem!!! Csak múlt hétfőn kezdtem el az egyest, már az ötös végén tartok, és most a hosszúhétvégén sem volt programom, így végig, kikapcsolt telefonnal, hogy senki ne zavarjon, (bár ennek nem sok értelme volt, kifogtam a világ legszarabb osztályát, nincsenek barátaim, senki se keresett. Egyébként ezért is tetszett meg a könyv. Abban állati jó az osztály, ezért még álmodozni is segít ) és keksszel meg üdítővel, kinyúlt hálóingben feküdtem a babzsákfotelemben és hajnalokig faltam a betűket, közben átélve azt, amit a szereplők éreznek, és egyszerűen belezúgtam a könyvbe. Jó, nyugi, nem vagyok Reni :D, de ez a könyv tényleg nagyon a szívemhez nőtt <3. Egyébként, nekem eddig a kedvenc szereplőm fiúk közül Ricsi, lányok közül Kinga. Akiket nem bírok: Viki, Móni, Dorián, Arnold. Edinát bírom, mert ő olyan kis szánalmas :D. Dave-et, Zsoltit, Macut is szeretem, Cortezt úgy többé-kevésbé, mert nem tetszenek a hangulatingadozásai. Bár, nemrég volt az a jelenet, amikor Cortez megmutatja a videóját, és azelőtt kifejezetten nem bírtam, most már megváltozott róla a véleményem. Ja, és persze: I luv Máday! :DD Virágban azt (is) csípem, hogy én is szeretem a Fall Out Boyt, szóval összességében majdnem mindenkit bírok, Renit, Andrist, Robit, meg mindenkit! :D
Nektek ki a kedvenc szereplőtök és miért? Nekem Ricsi azért, mert bírom ezeket rasztás, jó fej srácokat, Kinga meg azért, mert nagyon tetszik benne az elszántság, a kitartás, és persze a keménység, szókimondóság, bár néha kicsit messzire megy velünk.
Mind a nyolc kotetet olvastam es imadtam... altalaban az anyak arra osztonzik a gyerekeket h olvassanak, de az enyem azert konyorgotthogy tegyem mar le azt a konyvet!! :D
A kedvenc szereplom Reni es persze Zsolti.... ki mas!
A kedvenc könyvem. Eszméletlen jó.
I LOVE CORTEZ.
Hm... én tavaly olvastam, 11 évesen az összes részt. Akkor tényleg a kedvencem volt. Jó, igazából én mindenre ezt mondom (igen, ebben az egyben mindig egyet értettem Renivel.:DD).
Amúgy Reni túl sokat szenved... midnenen. Okos és jól ír, ez a kettő már alapból oké. Cortez feltűnően szereti őt, ezt mindenki tudja/észrevette. Csak Reni nem. Hogy miért? Minden idejét elveszi, hogy Cortez végett siránkozik. Ha ahelyett kinyitná a szemét, Cortez sosem jönne össze Vikivel, sőt, már a ,,Vikis idő'' elején Renivel járt volna... De nem. Lekötötte a figyelmét, hogy szenvedjen.
Amúgy a kedvencem Kinga. Egyértelműen. Bár, azt nem hsizem el, hogy olyan érettnek képzeli magát, közben néha szörnyen gyerekes. Attól még tetszik, hogy arra ösztönzi Renit, hogy álljon a sarkára. Renit nem kedvelem. Annyi közös bennünk, hogy mindeketten könyvmolyok vagyunk, és én is szeretem a Beatlest és a Oasis- t, de ezen kívül idegesítő. Idegesítő a szenvedése. Ezen kívül megvan bennem Kinga, aki enyhán szólva pszichopata. Na igen, én ia az vagyok. Meg túl szókimondó... de, ez van.
De amúgy én két embert ki nem állhattam: Doriánt és Vikit. Előbbit, mert valójában rövid felfogással rendelkezik, és bunkó, utóbbit, mert... mert szörnyű. Fellökni egy idős nénit? Téynleg? Ez a ,,vicces''? Hát, nagyon nem az!
Ja, rajtuk kívül mindenkit bírok.Azt nem értem, hogy mindenki végignézi Reni szenvedését. Oké, nekik kellett megtalálniuk egymást, de Reni amilyen mafla, ha Virág nincs, és adja oda véletlenül a levelet Corteznek, akkor soha nem beszél Cortezzel. Akkor örökké depis lett volna... és idegesítő. Vagy ezt már mondtam?
Szóval ennyi.
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!