Ki a kedvenc szereplőd Az Éhezők Viadalából?
Figyelt kérdés
Csak Katniss,Finnick,Johanna és Peeta közül lehet választani. Tehát ebből a négyből azt válasszátok akit a legjobban szerettek, ha indokolnátok is, az jó lenne. Ezenkívül írhattok plusz szereplőt is,de ez a négy karakter érdekel a legjobban.
16/L Köszönöm
2015. máj. 18. 23:42
1/11 anonim válasza:
A neveket nem tudom(csak pitát, mert röhejes), de volt az a csaj a baltával talán a második részben, na, az nem volt rossz.
4/11 anonim válasza:
Bár Peetát sokáig nem kedveltem, mégis ő a kedvencem végeredményben. Ő az, aki kezdettől tudja, mit akar, kit akar, és ezért nem keveset küzd. Emellett pedig a látszat ellenére legalább annyi, ha nem több energiát fektet a megmenekülésükbe, mint Katniss. Katniss valójában nem hős alkat, és a felkelők céljainak is jobban megfelelne szerintem a fiú.
5/11 anonim válasza:
Nekem Haymitch.
És azért mert imádom Woody Harelsont.
6/11 anonim válasza:
Johanna, Finnick. Utánuk sokkal lemaradva jön neked Peeta (meg más aki nincs benne a listában). :)
8/11 anonim válasza:
Peeta a felsoroltak közül. De nem a filmes, mert az elég "langyosra" sikerült, a könyvben sokkal jobban tetszett.
Azon kívül meg Cézár, a műsorvezető fickó =)
9/11 anonim válasza:
A könyvben Peeta és Finnick volt, de a filmben nagyon megtetszett Johana karaktere is. Olyan kis bunkó:D
10/11 anonim válasza:
1. Katniss: nekem nagyon szimpatikus volt hogy önzetlenül feláldozta volna magát a húgáèrt.
2. Peeta: vègig katniss èrdekeit nèzte, hogy megtudjanak szökni
3. Johanna: határozott őszinte volt
4. Finick: nekem semleges karakter volt a 2. Rèszben a 3. Rèszben kedveltem meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!