Top5 leghíresebb sorozatok szerintetek?
Számomra:
1. Game of Thrones
2. Breaking Bad
3. Gotham
4. Vikingek
5. Bates Motel
Mert ezek azok amik megfogtak és követem őket, kivéve a Breaking Bad-et mert vége, nézek más sorozatokat is de ez a top5.
Rém rendes család
Jóbarátok
Vészhelyzet(csak az első 8 évad)
Két pasi meg egy kicsi
Szökés
Attól függ hol, meg mikor.
Amiket a második ír, azok jó 5-10 éve voltak híresek.
Angliában mindenki ismeri a Doctor Whot, minden tele van vele, lehet kapni tardisos táskát, dalekos zoknit, szónikus csavarhúzós tollat. Amerikában ugyanez a Star Trek.
Magyarországon mindenki vágja hogy mi az a Barátok közt, mégha nem is tudja felsorolni a szereplőket, a jelleg megvan.
Világ szinten jelenleg:
Game of thrones
Breaking Bad
Supernatu
the 100
The Big Bang Theory
Pretty Little Liars
Trónok Harca
Mentalista
Teen Wolf
A The big bang theory a kedvencem,szerintem fantasztikus sorozat és nagyon vicces!!!
A trónok Harca és Walking dead tuti, mondanám még a totál szívást, Odaát, Agymenők, Ígyjártam anyátokkal, és még néhány ilyen szitkom vagy mi ennek a rendes megnevezése :D
Kedvenc sorozatok nem állítom listába mert az olyan izé, hogy válassz már kedvencet, ezt sosee értettem és sose szerettem ezt: Szeretem a Hogyan ússzunk meg egy gyilkossságot, Szeretem a The Flasht, House of Cards, Mentalistát, Bates Motelt imádom, Banshee, és igazság szerint sorolhatnám, de most ezek a frissek :D Amelyeket nem rég néztem meg, vagy újra, vagy elejétől kezdve nézem(Mentalista, meg a flash, de az most kezdődött) Sok jó sorozat van. De amelyik a legközelebb van ahhoz hogy kedvencnek tudjam választani az a Firefly az...az... nem kezdek bele mert hosszú komment lenne...még hosszabb :D A firefly is híres egyes körökben, főképp annak köszönhetően, hogy mi lett a sorsa, de nem kezdek bele, mert tutira felhúzom magam :D
Teen Wolf
Jóbarátok
Gyilkos elmék
Szívek szállodája
Dr. Csont
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!