A nyomozós sorozatok közül melyik szerintetek amelyikben a legcsavarosabb ügyek vannak?
köszi, mentem az up, de jöhetnek még az ötletek, ha van több jelölt az sosem baj
amúgy meglepődtem, mert ez az mit soha nem néztem - bár jó sok évadja van - és valahogy tv-ben elkapott pár percek alapján nem is tűnt olyan rettentő érdekesnek
Mentalista, bár ebben sokkal inkább Patrick karaktere az ami miatt jó :) a sztori is ott van egészen sokáig, heti ügyes sorozat, és minimál átívelő szál Red John nyomán :) én szeretem :)
Falco - francia sorozat, de egész érdekes.
Sherlock - vagy Elementary mind kettőre ránézhetsz.
Öm kicsit elüt attól amit kérdeztél, de a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot c. sorozat, bár inkább jogi sorozat és azt a vonalat viszi, de nagyon ott van!!! ÉS a sztorija is jó, és érdkes ügyek vannak benne, nézz rájuk, hátha valamelyik tetszetős :)
Ui.: De télleg túl sok olyan sorozat van ami érdekel téged :) de azért sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!