Tudtok olyan könyvet, amiből erőt meríthetek?
Depressziós vagyok és nap mint nap öngyilkos gondolatokkal küzdök.Tudtok olyan könyvet, ami segíthetne?
18l
Igen. Olyan könyvet kéne olvasnod amit tényleg szeretsz, ami érdekel.
Ne legyen benne szó gyilkosságról, gyűlöletről stb.
Csernus Imre : Kiút / Nagyon ajánlom !!!!!!
De ha tényleg nagyon komoly problémáid vannak , nem könyveket kéne olvasnod , hanem felkeresni 1 pszichológust .
Ha iskola miatt van , sokat segíthet 1 másik suli ( tapasztalatból mondom ,előző sulimban mindenki leszart , persze én is szerepet játszottam benne ,most 1 másik suliban vagyok és nagyon jól érzem magam és megpróbálok én is közvetlenenebb lenni az emberekkel :)
Ha ilyen problémával küzdesz, pszichológushoz kellene fordulnod, mert ez nem normális állapot, főleg nem ilyen fiatalon. Nem állítom azt, hogy egy jó könyv nem lenne rád jó hatással, de szerintem pszichológiai kezelésre is szükséged lenne.
Nem tudom, vallásos vagy-e, de ha igen, akkor tudom ajánlani a UCB Hungary kiadványait, ezek közül is kifejezetten a Szabadulás a depresszióból címűt: [link]
Mindegyik kiadvány ingyenes megrendelhető.
Ha nem vagy vallásos, akkor ez utóbbi tárgytalan.
Sok erőt kívánok neked, remélem, hamarosan jobban leszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!