Ki olvasta a Kés a zajban című könyvet Patrivk Nesstől?
Figyelt kérdés
Most kezdem a másodol részt, és néhány lényeges dologra már nem emlékszem. Pl hogy miért haltak meg a nők és miért vannak csak férfiak Prentissvárosban. Segítsetek légyszi2015. ápr. 21. 07:22
1/2 anonim válasza:
én nemrég olvastam, de sajnos a másodikat még nem tudtam beszerezni :(
naszóval nem haltak meg a nők, hanem elűzték őket, mert egy vírus amit a bennszülöttek használtak ellenük és így a férfiak gondolatait hallották, de a nőkét nem. és a nők is hallották a férfiakat, de ők teljesen csöndesek maradtak mindenki számára.
Prentissvárosban mindenkinek meg kell ölnie egy másik férfit, hogy beavassák és mikor Todd-ra kerülne a sor, akkor menekül el. Ő lenne az utolsó fiú és utána indultak volna el, hogy elfoglalják a világ többi részét. (asszem) ha még volna kérdésed írj nyugodtan :)
2/2 anonim válasza:
Nem tudom, hogy még fontos-e amit írok vagy már lényegtelen. Mindenesetre azért írom le, mert amit az első válaszoló írt az nem igaz. Amit ő írt le az csak az amit Todd-dal elhitettek. A nőket igazából megölték a férfiak mert nem bírták elviselni, hogy a nők másak (a többi városban ugye nem ez történt). A Zajt pedig nem egy vírus okozta hanem ez a bolygó vele járója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!