Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek mennyi idő megírni...

Szerintetek mennyi idő megírni egy könyvet?

Figyelt kérdés
vagy ha ti írtatok már az mennyi ideig tartott?

2015. márc. 23. 21:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én valahogy 4 hónapra vagyok beállítva akármit írok :) Mindig azt hiszem, hogy na ez most mekkora téma, mennyi utánajárást igényel, aztán valahogy mindig pontot teszek a végére 4 hónap után.

Ui.: nekem rengeteg időm van, olyan irodában dolgozom, ahol nincs mit csinálni, csak akkor ha bejön valaki véletlenül :D Szóval sokban függ a szabadidőtől is, meg attól, hogy mennyire van ihleted. Én például tökéletesen ki szoktam dolgozni az elejétől a végéig a történetet, felépítem, aztán képes vagyok napokig elakadni egy foglalkozáson vagy egy néven, mert semmi nem tetszik.

2015. márc. 25. 21:28
 12/12 anonim válasza:
100%

Ez sok mindentől függ. Ihlettől, részletességtől, időtől, írói tehetségtől, könyv műfajától stb..

Lehet 1 hónap is, és akár 10 év is, attól függően, hogy milyen részletes, mennyire vagy tehetséges, stb..

Én jelenleg két éve csinálok egy könyvet, és még a negyedénél se tartok. Egy teljesen külön álló világot, külön mitológiával, nyelvvel, nemzetekkel, fajokkal összerakni nem kevés idő. Már ha jól akarja megcsinálni az ember.

Nyilván pont a legjobbat fogtam én is ki, a fantasy-t amibe a legtöbb időt kell ölni, hogy jó, részletes, izgalmas legyen. Mérget vennék rá, ha két éve egy romantikus vagy egy könnyedebb könyvet akkor már javában kész lennék, vagy a végénél tartanék.

Tudom régi kérdés, de hátha van még olyan akit érdekel a könyvírás és rábukkan erre a kérdésre.

2019. febr. 4. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!