Könyvet keresek, mit ajánlotok? Többi lent.
14 éves lány vagyok, szeretek olvasni. Leginkább a dráma, romantikus vagy vicces könyveket szeretem. (pl. Szjg (kb. összes Leiner Laura könyv), Ha maradnék, Fallen, Éhezők Vidala)
Lehetőleg valami olyat ami 300-500 oldal között mozog, mert 4 napos osztálykirándulás alkalmával éjszakai olvasásra kéne. Előre is köszönöm!:3
Én az 'elveszett próféciákat' nagyon tudom ajánlani, nem igazán romantikus, de olyan vicces, hogy néha már megpukkadsz a nevetéstől.
Egyébként Neil Gaimann többi műve is fantasztikus (pl.Sosehol)
És nekem az egyik örök nagy kedvencem Stephenie Meyer-től a burok.
A szjg-könyvekhez hasonlóak a Lol-könyvek, nekik van facebook-oldaluk keress rá!í
Ha szereted a kicsit klasszikusabbakat is akkor Jane Austin könyveit ajánlanám, szerintem nagyon jók!
A ballépések első része a nyitótánc:illa imád táncolni, épp ezért alig várja az új középiskolát és a tánccsoportot, az új barátnőket, no meg a helyes fiúkat.
Csakhogy a szomszédba költözött nyáron a leghelyesebb srác, a kosaras Krisztián, aki úgy fest, mint egy rockisten.
A szülők azt mondják, valaha ők barátok voltak, de akkor miért olyan elutasító Krisztián?
Mi zajlik a kosárcsapatban, miért vitáznak egymással a fiúk, hol nyíltan, hol burkolva? Tényleg a tehetség számít?
Mi történik a lányok között? Hogyan lehet barátságból elutasítás, szeretetből harc? Van-e megbocsátás egy lánycsapatban?
Lilla nagyszájúan lavíroz az iskola nyüzsgő életében, barátságok és szerelmek között. Szurkol a kosárcsapatnak, szenved a feleltetések alatt, és hol örömmel, hol bánatosan éli a középiskolások mindennapi, ám izgalmas életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!