Milyen könyvet ajánlotok? (részletek lent)
15F vagyok.
Valami olyasmi könyvet szeretnék olvasni , ami izgalmas , akcóval , érzelmekkel van tele és fejleszti a szókincsemet is.
Eddig még nem olvastam ki egy könyvet sem , de szeretném elkezdeni csak tanácstalan vagyok.
Ha vannak ilyen könyvek akkor légyszíves írjatok minél többet.
A válaszokat előre is köszönöm!
Dean R. Koonzt: Lélekgyüjtő; A rettegés ajtaja
Stephen King: Carrie; A mobil; Minden sötét, csillag sehol, Setét torony
C. S. Lewis: Narnia krónikái
Cornelia Funke: Tintaszív; Tintavarázs; Tintahalál (ez azt hiszem még nincs magyarul)
Anne Rice: Vittorio, a vámpír
Marc Levy: Ki nem mondott szavaink
Én a fantasy könyveket szeretem, és ez a könyvsorozat a kedvencem:
John Flanagan: A vadonjáró tanítványa 1. - Gorlan romjai
A vadonjáró tanítványa 2. - A lángoló híd
A vadonjáró tanítványa 3. - Jégföldje
A vadonjáró tanítványa 4. - A tölgylevelesek (március 3-án jelenik meg)
A 3. kötetben vannak inkább érzelmek, de minden könyvben található fantázia, izgalom, akció, érzelem és a szókincsedet is fejleszti, mint szinte az összes könyv.
Sebastian Fitzek - A terápia
Krimi, de izgalmas. Nagyon jó könyv!!
Pl Harry Potter.
De kismillió könyv van amit érdemes elolvasni. Személyes kedvenc íróm Jack Vance. Kezdetnek ajánlanám tőle a Haldokló Földet amiben novellák találhatók. És ha tetszik a stílusa akkor a többi könyvébe is belekezdhetsz.
Esetleg a Káosz szava, Káosz szíve és egyéb Skandar Graunos könyveket tudom még javasolni. Tudnám még folytatni egy darabig de szerintem felesleges.
Egyszerűbb lenne szűkíteni a kört ha elmondanád hogy pl filmekben miket szeretsz. Fantasy, sci-fi, dráma, vígjáték, akciófilm, bűnügyi, horror, stb.
HARRY POTTER!!!!!!
Örökség sorozat(első rész: Eragon)
Éhezők viadala
Beavatott
Útvesztő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!