Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szjgerek figyelem! Szerintetek...

Szjgerek figyelem! Szerintetek Reni jól döntött amikor a 6. részben megbocsátott Arnoldnak?

Figyelt kérdés
Szerintem az olvasottak alapján Reni egy megbocsájtó, kedves, okos lány. De nem tudom eldönteni, vajon jól tette hogy megbocsájtott Arnoldnak?

2015. márc. 5. 19:27
 1/10 anonim válasza:
Szerintem igen. Mármint Arnold ott volt mellette 2 éven át és az elég sok idő. Még ha csalódtak is egymásban akkor is az ilyen barátságoknak nem így kell véget érnie. De ez csak az én véleményem :)
2015. márc. 5. 20:17
 2/10 anonim ***** válasza:
51%
Arnold egy bajkeverő!
2015. márc. 5. 22:55
 3/10 Norceee ***** válasza:
Igen, logikus lépés volt, hogy megbocsát Arnoldnak, hiszen tisztában van vele, hogy a fiú, azért ilyen vele, mert még mindig szerelmes belé. Reni a naplójában is írta, nagyon sajnálja ezért Arnoldot, hiszen pontosan tudja milyen fájdalmas érzés reménytelenül szerelmesnek lenni. Arnold meg biztos abban bízott, hogy R és C már nincsenek együtt, mert mindig is azt gondolta, hogy Corteznek Reni csak egy gimis csaj lesz a sok közül és sokkolta a tény, hogy nagyon is jól megvannak.
2015. márc. 6. 07:48
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Jól tette, hogy megbocsátott neki. Hülyeség lett volna eldobni magától egy ilyen jó barátot. Igen, mert szerintem Arnold a hibáival együtt is Reni legfőbb támasza és vigasztalója volt éveken keresztül.
2015. márc. 6. 15:59
 5/10 anonim ***** válasza:

Egyetértek a többiekkel.

A szerelem sok hülyeségre készteti az embert, Arnold is elkövetett emiatt-nem kevés- hibát. Reni viszont megértő volt, és habár- én a helyében lehet makacs lettem volna megbocsájtani, szerintem jól tette.

2015. márc. 6. 22:56
 6/10 anonim válasza:
Hat ez nehet kerdes....nezhetjuk Arnold szemszogebol,akinek tetszett Reni es ezert nem akarja h C.vel osszejojjon meg hogy egyutt maradjanak,emiatt o azzal ervel hogy C.nagyon rossz hatassal van a lanyra,de Reni azt hiszi ezeket azert mondja,hogy Arnoldnak jo legyen. Ugyan ezt gondoljak a tobbiek is,hiszen ok a gimi elejetol tudjak (foleg a fiuk,kesobb Virag es Kinga is),hogy C. szereti Renit, de ezt nem mondjak el Reninek (maig sem tudom miert), es tudjak h C. csak jot szeretne Reninek, es mikor osszejonnek es Arnold is megtudja, sztem nem tud mit kezdeni a helyzettel,ezert mondja ezeket Reninek. De a lany pedig olyan karakter,aki nem szeret veszekedni,nem szereti ha haragban van vkivel. De amugy meg o nagyon jo baratjankak tartotta Arnoldot,es nem akarja bantani a fiut,hiszen o nem az a tipus. Viszont C. a mindene,igy nem szereti,ha ot pocskondiazzak. Meg nem latja,hogy Arnold nem egy barat,hanem egy onzo ember... Ez csak az en velemenyem
2015. ápr. 12. 16:32
 7/10 anonim ***** válasza:
ahogy elolvastam a kérdést rávágtam hogy nem! Én egyépként nem szeretem Arnoldot azért :)
2015. júl. 8. 20:11
 8/10 anonim ***** válasza:
#7 vagyok, és Reni jól tette, csak én nem bocsájtanék meg neki szerintem
2015. júl. 8. 20:13
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Bármit igazuk van , Arnold 2 évig mellette volt , de attól még nem kellett volna így beszélnie vele. Tulajdonképpen 2 évig rosszat tett , ha ő nincs , Reni meg Cortez nem 11. osztályban jönnek össze. Nekem ez a véleményem .
2015. aug. 6. 14:28
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon jól döntött! Arnold volt a kedvenc szereplőm ha Renivel veszekedett mindig neki adtam igazat, meg hát ugye van az a mondás ,hogy: Ha van egy Arnoldod ne pazarol az ídőd Cortezekre!

De viccet félretéve szerintem tényleg nagyon jól döntött, amíg nem járt Cortezzel ő (mármint Cortez) nagyon bunkó volt vele (mármint Renivel) és jó volt akkor is ,hogy ott volt neki Arnold így itt is jó volt, hogy jóban volt vele :) .

2018. jún. 11. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!