Csak szerintem felháborító, hogy A nővérem húga c. könyv filmváltozatának végét teljesen megváltoztatták? FIGYELEM SPOILER! Ha nem akarod tudni, ne olvasd tovább!
Én teljesen megértelek.
Engem az akasztott ki mikor kiderült, hogy a Hair című film vége, az eredeti musicaltól nem kicsit eltér.
Az igaz, hogy a történet mondanivalóját nem befolyásolta.
Első válaszoló, miben tér el a film a musicaltől? Nagyon kíváncsi vagyok, imádom a filmet!
Bocs az offért :)
Az eredeti darabban Claude Bukowski (a vidéki srác), Berger (a hippi vezér), és Sheila (a gazdag hölgy)szobatársak.(A filmben nem ismerik egymást.)
Claude behívót kap, de nem tudja elmenjen-e. (A filmben ez nem volt kérdés, míg nem találkozott Bergerékkel).
Érdekes, hogy eredetileg Claude énekli az "I Got Life” -ot nem Berger. Ráadásul teljesen más körülmények között.
Nincs a végén az a csavar a Bukowski-Berger helycserével. Egyszerűen Bukowski úgy dönt, elmegy a háborúba és meghal.
(Gondolom ezért énekli a film végén, mikor a gépbe szállnak, hogy "Hiszek Istenben, és hiszek Claudban, aki vagyok!)
Ha bővebben érdekel:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!