Szjgerek! Figyelem! Szerintetek?
Figyelt kérdés
szerintetek reninek általánosba volt barátja?Mármint természetesen nem volt mert az első csókját corteztől kapta,de attól még lehet hogy volt valaki aki tetszett neki.2014. jan. 24. 16:20
1/8 rajcziz válasza:
Én inkább azt kérdezném meg, hogy ismerőse volt-e neki egyáltalán, mert mintha valahogy elfeledkezett volna róluk a középiskolára, vagy nem? Talán mégsem olyan kidolgozott az egész háttér?
2/8 anonim válasza:
szerintem még köszönő viszonyban sem volt senkivel az általánosban... de ez szerintem annyira mindegy, hogy akkor vol-e barátja, vagy nem!
3/8 anonim válasza:
Reni az egész első kötetben azon sopánkodik, hogy az előző iskolájában mindenki utálta őt... Szóval vagy csak túloz vagy tényleg igaza van és nem érintkezett senkivel, ergó barátja se volt.
4/8 jégvarázs válasza:
Nem. Ezt Reni az 1. kötetben is említi.
5/8 Csáti Réka válasza:
Nem, mivel,h Cortez az első barátja. Mondja is
6/8 anonim válasza:
Nem voltak barátai általánosban. Ezt említi is az 1. kötetben
7/8 anonim válasza:
nagyon sokszor elmondja Ren,hogy neki C az első barátja :)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindekinek!
2014. jan. 26. 13:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!