SZJGEREK! Ti úgy képzeltétek el a szereplőket, ahogy a kalauzban le vannak rajzolva?
Figyelt kérdés
Nekem a legtöbb elég hasonló, egy-kettő szereplő nem egyezik annyira. Szerintem Viki, Dorián, Edina nagyon élethűek lettek :D De a többi is jó^^2014. jan. 21. 12:01
1/13 anonim válasza:
SZJGEREK ? MI A p.i.cs.a ? EKkora nagy cucc lett ez az irodalmilag semmirekellő könyv hááát szégyen egyébként meg én egy k.ib.as.zott nagy sz.arkupacnak képzelem el mindegyik szereplőt
2/13 A kérdező kommentje:
ühüm, tök jó. ment a lepontozás. máshol okoskodjál
2014. jan. 21. 18:24
3/13 anonim válasza:
Én is nagyjából úgy képzeltem el őket, ahogy le voltak rajzolva :) Sajnos Cortez arca egyáltalán nem is látszódik, pedig rá nagyon kíváncsi lettem volna..
4/13 anonim válasza:
én kicsit profibb rajzokat képzeltem el, nem ilyen gyerekes, kidolgozatlan odavetéseket... bár, amilyen a mosdó, olyan a türülkő, vagyis nem várhatjuk el azt, hogy egy kidolgozatlan, kissé béna történethez jó rajzokat is pingáljanak.
5/13 anonim válasza:
Én Kingát,Katát,Renit pontosan ugy kepzeltem el...bar Cortezt is.De pl.:Arnoldot,med Virágot egáltalan nem
6/13 anonim válasza:
Én Renit teljesen máshogy képzeltem el. Nem így...Arnoldot sem. A rockereket sem és Davet sem. Ami Cortezt illeti nem látszódik az arca. Cortez rajza nagyon nem tetszett jó végulis a rajz jó de kár hogy Cortez arca nincs benne.
7/13 anonim válasza:
Cortez arca direkt nem látszódik,mivel a könyvben "ultra" helyes,ezért egy rajzzal nem akarták elrontani sem a fantáziát,sem pedig a helyes jelzőt!! :)
8/13 anonim válasza:
A #3 vagyok.
Tudom, hogy Laura az olvasók fantáziájára bízta, hogy hogyan néz ki Cortez, de akkor is, én nagyon kíváncsi lettem volna:D
10/13 vámpírnaplók6269 válasza:
én a virágot a renit és az arnoldot másképp képzelem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!