Kreativ emberek, figyelem! A pal utcai fiuk cimu regenybol ossze kell allitanunk egy ujsagot (8. osztaly). Irjatok otleteket, mi legyen benne, legyszi. Kell kesziteni egy interjut valamelyik szereplovel, kikkel legyen megirva, es mi legyen a temaja?
Üveggolyó cserebere rovat
A gittrágás titkai
A címe lehetne mondjuk Grund Híradó vagy valami ilyesmi. Interjút meg a Gittegylet elnökével készítsetek (rég olvastam a könyvet, most séróból nem tudom, ki volt az).
Kérdezzétek meg tőle, hogy mi a Gittegylet, hogy működik, kinek mi a dolga benne, honnan szerzik a gittet stb.
Lehetne egy bűnügyi rovat, amiben leírhatnátok az einstandos sztorit.
Így hirtelenjében ennyi jutott eszembe.
Lehetne szavazás is, mondjuk, hogy ki szerint zsíros XY (már nem emlékszem) sapija, el lehet küldeni, és majd kisorsolnak egy nyertest.(Persze üveggolyó a nyeremény.) Aztán lehet olyan is, amilyen a Blikkben szokott lenni: megszavazzák a nap "sztárját", emberét, meg ugyanígy megszavazzák a nap "vesztesét" is. (Mivel, gondolom, csak egy "újság" kell, szerintem lehetne a vesztes Ács Feri, s nyertes meg Nemecsek. De ez csak tanács.)
Sok sikert! (Utolsó voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!