Regényíró vagy, vagy csak tervezed? Katt ide!?
Figyelt kérdés
Ti írtok regényt? Melyik műfaj a kedvencetek? Beavatsz minket a kulisszatitkokba? És megkérek minden olvasót, hogy fogadja meg, hogy nem lopja el a történeteket! köszi előre is! Kort és nemet is írjatok!:)2010. febr. 13. 09:24
11/13 anonim válasza:
Töltsd fel a [link] -ra, aztán szép folyamatosan szerkeszdgesd. Nekem is vannak ott írásaim már.
12/13 anonim válasza:
Írtam már 2 regényt is eddig.
Az egyik egy drogos srác életéről szól, de leginkább a lényeg benne az ő lélektani fejlődése, egy kedves srácból hogyan lesz egy leszakadt bűnöző.
A másik egy szerelmi történet, ami New Yorkban játszódik, egy fiatal íróról. (:
Nagyon szívesen lennék író egyszer, de félő, hogy sohasem tudok megélni abból, amit szeretnék :(
17/L
13/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! Kedves utolsó! Igen is meg lehet élni az írásból, és szerintem neked sikerülni fog, csak higgy önmagdban! :) Lehetsz újságíró, reégny-novella író és zeneszöveg író is egyszerre! :) Én szorítok neked :)
2010. júl. 4. 10:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!