Melyik sorozatot nézed most vagy tervezed nemsoká megnézni?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy én most fejeztem be a HIMYM 5 évadát és a Skinsnek fogok nekiülni.2010. jún. 22. 23:34
1/11 anonim válasza:
Jelenleg My name is Earl 3. szezonnal vagyok, kovetkezo remelhetoleg a True Blood lesz.
2/11 anonim válasza:
Én a tévét ézem.A Simpson család-ot,A Texas királyai-t,Terminator-The Sarah Connor krónikái-t nézem,és ha az utóbbinak vége,akkor megnézem annak a nagy filmjét,mert remélhetőleg lesz a jövőben valamikor.A South park-ot fogom nézni ha egyszer az a tetves kábelszolgáltató visszaadja valaha a Comedy Central-t...
3/11 anonim válasza:
Amit már végig néztem (vagy ameddig eddig leadták az usában):
HIMYM, Big bang theory, Lost, Glee, House, Prison Break, Pretty Little Liars.
Most nyáron tervezem megnézni: Fringe, Chuck, Rules of Engagement és a True Blood talán.:D meg Family Guy-t nézegetek néha, meg South Parkot:)
Amúgy tuti kihagytam valamit, de mind1, ezek a lényegesek:D
4/11 anonim válasza:
Na megvan mit hagytam ki a végignézettek közül:D
FlashForward és Two and a half men (bár ebből nemláttam minden részt:D) na mostmár télleg ennyi:D
5/11 anonim válasza:
A Lost-ba tervezem, hogy bele kezdek
Ezeket néztem végig, illetve folyamatosan nézem: Dr. House, Monk, Psych, Szökés
6/11 anonim válasza:
True Blood 3. évad. Aztán nemsokára Törtetők 7. évad.
8/11 anonim válasza:
A mentalista,True Blood 3.évad,és péntektől nézem a Vámpírnaplókat:)
9/11 anonim válasza:
gosspi girl, how i met your mother, skins, Th OC, Gilmore girls, grey's anatomy
10/11 anonim válasza:
Supernaturallal végeztem és Így jártam anyátokkalt nézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!