Nektek ez tetszene?
Nem nagyon tudom eldönteni,hogy a történetet könyvben,vagy blogon irjam meg ezert tettem fel ezt a kérdést. De ezúttal arra is jó lenne hogy meg kérdezzem tőletek,hogy van-e bármi értelme bárhova is meg írni?:
... Igaz először járok a Lagúna lakópark egyik pincéjében ehhez függetlenül úgy érzem ezt az egész bandát ismerem rég óta.
- Emese! Mese-mese mádka!-szólongattak a fiúk.
- Hülyék!!-kiállt fel az egyik kanapén ülő lány azt hiszem Ivettnek hívják.-Gyere ülj inkább ide hozzánk és a bőr kanapéra mutatott.
- Én személy szerint jobban örülnék ha Mese mádka az én ölembe ülnr!- momdta Donát a magas tejföszöke srác majd össze pacsizott a haverjával.
-Hagyjátok már szegényt még csak most jött ti meg már rá vagytok indulva?!?-meglepetésemre ezt nem a lányok mondták,mert ez a hang a hátam mögül jött.- Egyébként is van pasija.-hátra fordultam,Dini állt mögöttem és kifejezéstelen arccal bámult. Ezzel az egy mondattal"Van pasija" lehűtötte a kedélyeket a fiúk vissza fordultak a kontrolerhez a lányok pedig valami viccesen nevedgéltek,amit én nem értettem mert számomta nem volt semmi vicces ebben az egészben. Meg csörrent a telefonom én pedig ki mentem a pincéből. Szabi az, a bátyám,még utoljára visszanézek senki sem törődik velem az egyik lány fájdalmasan rám pillant de aztán újra belefeledkezik egy magazinba.
Ne haragudj, de ez a telefonos kifogás borzalom gagyi. A telefonon is vissza tudod olvasni, és ha veszed a fáradságot, akkor nem egy b-vel írod a többszöröst, mert így valamilyen furcsa oknál fogva nem hiszem el neked, hogy te helyesírási versenyeket nyersz. A kritikát meg el kell fogadni, nem visszatámadni.
Legyen benned egy kis igényesség, még akkor is, ha csak a gyakorira teszel ki részletet.
Egyébként meg a könyv opció mit rejt? Magánkiadást? Az első írást nem érdemes kiadatnod, hidd el. Gyakorolj még jó sokat, és ha majd mások is azt mondják az írásodra, hogy jó, akkor gondolkozz a kiadáson. A blog ennek az írásnak tökéletesen meg fog felelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!