Hogy tetszene nektek egy ilyen témájú könyv?
Az éjjel nagyon érdekes álmom volt ami azóta se megy mi a fejemből és elgondolkodtam rajta, hogy mi lenne ha leírnám. Eddig még sosem írtam könyvet és nemtudom hogy van e hozzá tehetségem vagy egyáltalán bele kezdjek e...elegendően jó az ötlet ahoz hogy foglalkozzak vele? Az országok meg a szereplők nevét stb még nem találtam ki azért írtam hogy XXX :D
Az XXX bolygón mélyen tisztelt Istenségek fiú gyermeket küldtek a világra és megajándékozták természetfeletti képességekkel, hogy uralni tudja az egész bolygót. A földi jövendőmondók megjósolták a fiú érkezését. A különböző országok királyai elhatározták, hogy megölik a gyermeket, hogy ne keljen megválniuk a hatalmuktól. A jóslat bekövetkezett és XXX ország királyi párosának megszületett első fiú gyermekük. Tudták, hogy nem biztonságos neki a palota, ezért kénytelenek voltak meghozni egy nagyon nehéz döntést. A király rábízta a gyermekét a leghűbb szolgájára, aki elvitte a saját kis kunyhójába és ott nevelkedett amíg el nem jött az ő ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!