Melyik könyv/könyvsorozat tetszene még nekem, ha az Éhezők viadala trilógiát imádtam?
Az Éhezők viadala nekem is az egyik kedvencem. :)
Én ezen kívül olvastam nemrég a Rubin vörös trilógiát. Engem lenyűgözött. Nem tudom mennyire vagy nagy fantasy rajongó, de ha igen, akkor például ott a Harry Potter is. Vagy most olvastam épp ki Lauren Kate-Fallen című könyvét. Szerintem kutatgass egy kicsit neten ezek után, vagy hasonló könyvek után, és biztos megtalálod a neked valót! :) Remélem segítettem. :D
Én ugyan ama sorozatot még nem olvastam, de disztópiák manapság vannak páran... :D
Amiket én is olvastam:
Marie Lu-Legenda sorozata, 3 részes, ebből 2 jelent meg nálunk egyelőre. :)
Marissa Meyer-Holdbéli Krónikák, ez elvileg négy részes lesz, külföldön most jelent meg a 3., nálunk csak az első, a Cinder jelent meg egyelőre. Mesefeldolgozás, de van benne bőven egyedi elem. :D
Paolo Bacigalupi-Hajóbontók, elvileg 2 részes, bár nem kapcsolódnak össze tudtommal. Nálunk csak az első jelent meg.
Más hasonló témájú könyvek:
Veronica Roth Beavatott trilógiája, idén jelenik meg magyarul a 3.
Veronica Rossi-A végtelen ég alatt
Lauren DeStefano-Hervadás
Meg még rengeteg van, manapság nagyon fogynak ezek a történetek... :D
Az én ajánlataim, ezek mind disztópiák:
Lauren Oliver: Delirium trilógia
Kiera Cass: Párválasztó trilógia
Julianna Baggott: Tiszták
Dan Wells: Részben ember+ Töredékek
Scott Westerfeld: Szépek könyvsorozat
Veronica Roth: A beavatott trilógia
James Dashner: Az Útvesztő (EZT KÜLÖNÖSEN AJÁNLOM, NAGYON JÓ!!!:)
Ally Condie: Egymáshoz rendelve trilógia
Kemese Fanni: A napszemű Pippa Kenn
Amy Kathleen Ryan: Ragyogás
Veronica Rossi: Végtelen ég alatt
Remélem ezek között találsz valamit, amelyiket felkelti az érdeklődésed. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!