Nektek ez tetszene?
Nem nagyon tudom eldönteni,hogy a történetet könyvben,vagy blogon irjam meg ezert tettem fel ezt a kérdést. De ezúttal arra is jó lenne hogy meg kérdezzem tőletek,hogy van-e bármi értelme bárhova is meg írni?:
... Igaz először járok a Lagúna lakópark egyik pincéjében ehhez függetlenül úgy érzem ezt az egész bandát ismerem rég óta.
- Emese! Mese-mese mádka!-szólongattak a fiúk.
- Hülyék!!-kiállt fel az egyik kanapén ülő lány azt hiszem Ivettnek hívják.-Gyere ülj inkább ide hozzánk és a bőr kanapéra mutatott.
- Én személy szerint jobban örülnék ha Mese mádka az én ölembe ülnr!- momdta Donát a magas tejföszöke srác majd össze pacsizott a haverjával.
-Hagyjátok már szegényt még csak most jött ti meg már rá vagytok indulva?!?-meglepetésemre ezt nem a lányok mondták,mert ez a hang a hátam mögül jött.- Egyébként is van pasija.-hátra fordultam,Dini állt mögöttem és kifejezéstelen arccal bámult. Ezzel az egy mondattal"Van pasija" lehűtötte a kedélyeket a fiúk vissza fordultak a kontrolerhez a lányok pedig valami viccesen nevedgéltek,amit én nem értettem mert számomta nem volt semmi vicces ebben az egészben. Meg csörrent a telefonom én pedig ki mentem a pincéből. Szabi az, a bátyám,még utoljára visszanézek senki sem törődik velem az egyik lány fájdalmasan rám pillant de aztán újra belefeledkezik egy magazinba.
Átlagos fogalmazás, nincsen benne kreativitás.
Remélem, nem utasítod vissza az építő jellegű kritikát, mert azt ajánlom, hogy ezt gyakorold még, és olvass sokat, mert a szókincsed szegényes.
Szia!
Próbálok kedves lenni, de nem ígérek semmit!
Nem mádka, hanem mátka. Nem nevedgéltek, hanem nevetgéltek.
Párbeszéd, pl.: - Hülyék!!-kiállt fel az egyik kanapén ülő lány azt hiszem Ivettnek hívják.-Gyere ülj inkább ide hozzánk és a bőr kanapéra mutatott.
Helyesen: - Hülyék! - kiállt fel az egyik kanapén ülő lány, azt hiszem Ivettnek hívják. - Gyere, ülj inkább ide hozzánk! - mutatott a bőr kanapéra.
Mindig egy írásjel! írásjel - szóköz - kötőjel - szóköz
Vesszőhiány! A szókincsed alaposan hiányos, egyetértek az előttem levő, egyik válaszadóval!
Már elnézést, de kétlem, hogy evvel a helyesírással többszörös országos első lennél ilyen kategóriájú versenyen! Jó a memóriád, hogy tudod, milyen fajta szavak jelentését tudtad három éves korodban, mikor (ha ez nem is függ össze) még alig tudtál beszélni! Eredetileg sem kellene dicsekedni az "eredményeiddel", mert sok személy megtehetné, köztük én is, a helyesírásommal és fogalmazási készségemmel, s megnyert versenyeimmel, de nem teszem! Csodálatos dolog, mikor valaki agyon dicséri magát, a kitalációs dolgaival, mert nem bírja a negatív kritikát...
Kedves 3-as válaszoló!
Teljes mértékben egyetértek veled, számomra sem derült ki miről szól a történet!
Kérdező: Hány éves is lennél?!
A helyesírásod szörnyű. Ha tényleg telefonról írtad akkor nyílván félre is nyomhatsz, de ezt oda írhattad volna a történet végére.
Történet: Fogalmazásod számomra az elmegy kategória. Viszont már számomra sem derült ki miről szól a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!