Milyen könyveket ajánlanátok? 16/l
Pedig úgy ajánlanék fantasy-t :D na mindegy :DD
Csillagainkban a hiba, Bábel, Egy különc srác feljegyzései, Ha maradnék, Fejős Éva könyvei,Anna és a francia csók, Tökéletes kémia
szia,nem olyan rég olvastam a gyönyörű sorscsapást,nekem személy szerint tetszett,kicsit hajaz a szürke ötven árnyalatára(még nem olvastam) ha érted mire gondolok... :D.
+: A párválasztó
Jay Asher: Tizenhárom okom volt...
Justina Chen Headley: North Of Beautiful- Iránytű önmagamhoz
Marni Bates: Rocksztárt kaptam karácsonyra(LOL könyvek,egyik se fantasy)
Mathilde Bonetti: Love factor
ÉS tudom hogy azt mondtad hogy nem kérsz fantasy,azonban nem tudom nem leírni a Csitt,csitt című 4 részed sorozatot,tény hogy fantasy de komolyan mondom ennél jobb könyvet még nem olvastam.Megéri megnézned szerintem hogy miről szól,esetleg neten beleolvasni ( ha tényleg érdekelne és nem találsz linket,írj és küldök neked)
13/L
Fejős Éva könyvek, Danielle Steel könyvek, szétnézhetsz a vörös pöttyös, Rubin pöttyös, arany pöttyös könyvek közt is. Én most Sara Gruen-től a Vizet az elefántnak-ot olvasom. De szeretem az olyan jellegű könyveket, amik különböző kultúrákban lévő nők helyzetét taglalja, mint pl. fátyol mögött.
Fogalmam sincs mit szeretsz, de remélem tudtam segíteni.
Viszont, ha mégis rászánnád magad a fantasyra, a csitt-csitt-et még véletlenül se vedd a kezedbe. Az a könyv egy förtelem.
Leiner Laura összes
Jamie McGuire - Red Hill
E L James - A szürke ötven árnyalata (+sötét, szabadság)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!