Milyen könyveket ajánlanátok egy 11 éves fiúnak?
Marjai Imre: Nagy hajóskönyv
Öveges József: A fegyverek fizikája
Tony DiTerlizzi - Holly Black: Spiderwick krónikák
Rónaszegi Miklós: Indián hercegnő
Rónaszegi Miklós: A királynő kalóza
Gerald Durrell: Állatkert a poggyászomban
J. K. Rowling: Harry Potter és a Bölcsek köve
Anne Nesbet: A szalamandrás ház titka
David Attenborough: Az élő bolygó
Fekete István: Ballagó idő
Rideg Sándor: Indul a bakterház
Darren Shan: Rémségek cirkusza
Ha érdeklődik a világ érdekességei iránt, akkor a Mi Micsoda sorozatot ajánlom. (Én, igaz lányként, de imádtam felsős koromban.)
Én a fantasy könyveket szeretem, és ez a könyvsorozat a kedvencem. 11 éves koromban olvastam az első kötetet, de gyerektől függ, hogy hány éves kortól milyen könyvet képes elolvasni. Én gyorsan és jól olvasok, és szeretem az ilyen stílusú könyveket, és elég komoly vagyok, de sok olyan osztálytársam van, akik 11 éves korukban annyira komolytalanok voltak, meg nem tudtak jól olvasni, hogy egy 5 oldalas kis gyerekkönyvet nem tudna elolvasni, ami 20-as betűmérettel van írva.. Ez a könyvsorozat normális, kis betűs és asszem 400 oldalas, és a könyvre az van írva, hogy 12 éves kortól ajánlott. Hát nem tudom, majd eldöntitek.
John Flanagan: A vadonjáró tanítványa 1. - Gorlan romjai
A vadonjáró tanítványa 2. - A lángoló híd
A vadonjáró tanítványa 3. - Jégföldje
A vadonjáró tanítványa 4. - A tölgylevelesek (március 3-án jelenik meg)
A 3. kötetben vannak inkább érzelmek, de minden könyvben található fantázia, izgalom, akció, érzelem és a szókincsedet is fejleszti, mint szinte az összes könyv.
www.google.hu/search?q=oliver+bowden+assassin's+creed&client=ms-opera-mini-android&channel=new&prmd=ivns&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMI9oawnN7GxwIV6ivbCh02Kw6e
Remélem segítettem.
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!