Van itt olyan, aki most kezd ismerkedni a mangák/animék világával? Vagy animéket már néz/nézett de mangát még nem nagyon olvasott és most kóstol csak bele?
Figyelt kérdés
Itt inkább fiatalabbakra gondolok (13-14 korosztály), de idősebbek is írhatnak. Főképp olyan személyekre akik nem, vagy nem kizárólag shoujo (lányos, romantikus) műfajban érdeklődnek, hanem mondjuk akció, kaland, sci-fi, fantasy keverékének világára is nyitottak.2015. jan. 19. 22:46
11/11 anonim válasza:
Én egy éve kezdtem el animéket nézni, először leginkább shounen fightokat. Igazából már elég sokat láttam, most legjobban a komolyabb, elgondolkodtatóbb seinenek jönnek be, meg az elborultabb, drámaibb hangulatú darabok. Mangát csak egy hónapja olvasok, és szerintem nem jobb az animénél, de nem is rosszabb, ha megszokod a képregény formát pontosan olyan élményt tud nyújtani mint egy anime (bár ez embertől függ).
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!