23-29 éves lányok, Ti hova jártok ismerkedni/kikapcsolódni?
Akármerre megyek, semerre sem találom ezt a korosztályt, semmilyen szórakozóhelyen. A discokat is javarészt már csak a tizenévesek lepik el, valamint a nagyon nem megbízható lányok, vagy idősebbek.
Hol lehetne normális ilyen korú lányokkal megismerkedni?
Én személy szerint rendezvényekre járok, olyanokra ami engem érdekel, így logikusan csak olyan emberekkel találkozhatok akiknek hasonló az ízlése (itt értsd azt hogy pl: Könyvtárba járok, kávézókba, könyves rendezvények, de mondjuk gamer rendezvényekre is ha van rá időm)
Szórakozóhelyekről már kinőttem, elég volt az a pár alkalom tinédzserként amúgy se rajongtam az ilyenekért.
Én nem vagyok lány meg én csak 22 vagyok de mit látok a vonaton, 16 éves ti ni pi csá ka t. jó jól néznek ki de basszus olyan éretlenek mint a rossz gyümölcs.
Pld egy szép alma ami kívül szép piros, belül meg savanyú mint a citrom. Mit mondjak erre, egyébként mérnöknek tanulok, naponta bejárok a fősulira. Elég élénk színekbe is öltözködöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!