Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Csak én érzem úgy, hogy a...

Csak én érzem úgy, hogy a Twilight a Harry Potter (L) lekoppintása?

Figyelt kérdés

Indok:

- Rowling írta le először ebbe a fantáziavilágba a vérfarkasbarátságot

-első látásra szerelem, szerelemből gyerek, 19 évvel később

a főszereplőt mindkettőbe Bellának hívják kisebb változtatásokkal de a mesteremé az elsőbbség

-még mindig a HP vezet az eladási sikerlista élén

- Meyer a kötetek sorozatát is lopta először trilógia most meg már több, mint öt kötet?

- iskolába jár

Ti is úgy gondoljátok, hogy ez merőben lopás?

2010. febr. 7. 12:37
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
41%
Kedves 19:18-as! A 18:10-es író én voltam,a nevemben légyszi ne irkálj...A kérdezőnek igaza van! Rowlingnak kéne sírnia,hogy egy ilyen csöpögős szerelmi történet "letaszította a trónról" a HP-t,mikor nyílvánvaló hogy a Harry Potter a jobb,és az is marad!
2010. júl. 19. 14:06
 22/25 A kérdező kommentje:
Igazad van utolsó. (L) Meyer soha nem fog összehozni olyat mint a HP, mert ennek már van vidámparkja is.^^(L)
2010. júl. 28. 13:04
 23/25 anonim ***** válasza:
41%

Köszii =)(L) Jaja,Floridában:)) Azt meg leshetik hogy annak a nyáltengernek (Twilight) mikor lesz ilyenje,vagy hozzá hasonló:))

♥HP 4ever♥

/Utolsó voltam:)/

2010. aug. 5. 16:27
 24/25 A kérdező kommentje:

♥HP 4ever♥

Jahm, jahm...

Annak nem is lehetne, de ha lenne akkor már mindenki tudná, hogy KAMU.

2010. aug. 5. 19:55
 25/25 anonim ***** válasza:
9%

Birom, amikor a 12 éves kislányok annyi indulattól és utálattól fröcsögve beszélnek valamiről...

Te a HP-t majmolod, oké. X a Twájlájtot szereti? oké.

Nem értem miért kell utálni valamit és szidni, csak, mert Neked nem tetszik.

Mondhatnám, hogy szerintem meg a HÁPÉ sz-r, de nem teszem, mert nekem tetszik mind a kettő. Ennyi.

Nem tetszik? Ne nézd, ne olvasd!

Ebből vitát csinálni meg kérdést kiírni...

23N

2011. nov. 4. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!