Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Harry Potter, Twilight után...

Harry Potter, Twilight után mit olvassak?

Figyelt kérdés
Ezek nagyon tetszettek, valami hasonlóan népszerű és kategóriájú könyvet tudnátok ajánlani?
2010. dec. 15. 12:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Gyűrűk ura, Narnia, Meg Cabotnak is vannak jó könyvei. Hány éves vagy?
2010. dec. 15. 12:58
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A Gyűrűk urát tudnám javasolni és a Darren Shan könyveket azok nekem is bejöttek HP után Démonvilág sorozat de van vámpiros sorozat is, sztem a démonos jobb:) de ahogy te gondolod
2010. dec. 15. 14:13
 3/12 anonim ***** válasza:

Gyűrűk ura nem 100%. Én olvastam HP-t és Alkonyatot is(bár utóbbi nem egy nagy szám...), de a gyűrűk ura nagyon nem tetszett. Állítólag kell hozzá egy bizonyos érettség. Hátt... nekem az 1984-re is ezt mondták, pedig azt már 13 évesen is szerettem, de ez... nagyon unalmas filmbe jobb.

Én a köddé váltakat ajánlom:) Amúgy a felépítése tök HP:O

Mármint van a jó meg a rossz, az egyik szerény, tehetséges, de meglehetősen képzetlen, és hajlandó magát feláldozni a barátaiért. A rossz mindent megtesz, hogy átvegye a hatalmat, csak kihasználja az embereket, nagyra van magával és nagyon ért az erejéhez:)

Ez így most meglehetősen zagyvának hangzik, de olvasd el a könyvet, nagyon jÓ:))

2010. dec. 15. 16:53
 4/12 anonim ***** válasza:
HP: varázslás, kalandok..Twilight: vámpírok, szerelem...Szerintem ez mind megtalálható P.C. Cast és Kristin Cast: Éjszaka háza sorozatban. Ha még nem olvastad egy darabig biztosan lesz mit olvasnod, mert már a 7. könyv is meg van:)
2010. dec. 15. 17:51
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha a Harry Pottert szereted akkor Jonathan Stroud - Bartimaeus sorozata :)

[link]

[link]

[link]

2010. dec. 16. 11:05
 6/12 anonim ***** válasza:

Az Éjszaka háza nem rossz, tényleg. Én szerettem egy ideig, de aztán elkezdett zavarni, hogy a csaj mindenben olyan tökéletes, és ő a kiválasztott... Plusz vannak benne erős 16-o karikás jelenetek is.

Teljes szívvel ajánlom Cassandra Clare-től a Csontvárost. Utána jön a Hamuváros és az Üvegváros.

Letölteni csúnya dolog, de volt a kezemben a könyv is, és a kalózfordítás nekem sokkal jobban tetszik.

De tényleg, csak jót írhatok erről a könyvről, de akár több oldalt is. =]

2010. dec. 16. 14:50
 7/12 anonim válasza:
Christopher Paolini: Eragon-sorozat.Ne a film alapján ítéld(ha láttad),mert könyvbe ezerszer különb.Nekem nagyon tetszett...
2010. dec. 22. 08:00
 8/12 adari ***** válasza:
lisa jane smith:vámpírnaplók
2010. dec. 24. 13:36
 9/12 anonim ***** válasza:

Nemtudom mennyire hasonlítunk, de nekem a Harry Potter nagyon tetszett/tetszik, a Twilight is elment, és most jelen pillanatban Leiner Laura Szent Johanna Gimi-éért vagyok oda. Szóval azt ajánlanám.

Hány éves vagy?Fiú lány?

2011. jan. 12. 18:14
 10/12 anonim ***** válasza:
....:-)
2011. márc. 1. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!