Harry Potter, Twilight után mit olvassak?
Gyűrűk ura nem 100%. Én olvastam HP-t és Alkonyatot is(bár utóbbi nem egy nagy szám...), de a gyűrűk ura nagyon nem tetszett. Állítólag kell hozzá egy bizonyos érettség. Hátt... nekem az 1984-re is ezt mondták, pedig azt már 13 évesen is szerettem, de ez... nagyon unalmas filmbe jobb.
Én a köddé váltakat ajánlom:) Amúgy a felépítése tök HP:O
Mármint van a jó meg a rossz, az egyik szerény, tehetséges, de meglehetősen képzetlen, és hajlandó magát feláldozni a barátaiért. A rossz mindent megtesz, hogy átvegye a hatalmat, csak kihasználja az embereket, nagyra van magával és nagyon ért az erejéhez:)
Ez így most meglehetősen zagyvának hangzik, de olvasd el a könyvet, nagyon jÓ:))
Az Éjszaka háza nem rossz, tényleg. Én szerettem egy ideig, de aztán elkezdett zavarni, hogy a csaj mindenben olyan tökéletes, és ő a kiválasztott... Plusz vannak benne erős 16-o karikás jelenetek is.
Teljes szívvel ajánlom Cassandra Clare-től a Csontvárost. Utána jön a Hamuváros és az Üvegváros.
Letölteni csúnya dolog, de volt a kezemben a könyv is, és a kalózfordítás nekem sokkal jobban tetszik.
De tényleg, csak jót írhatok erről a könyvről, de akár több oldalt is. =]
Nemtudom mennyire hasonlítunk, de nekem a Harry Potter nagyon tetszett/tetszik, a Twilight is elment, és most jelen pillanatban Leiner Laura Szent Johanna Gimi-éért vagyok oda. Szóval azt ajánlanám.
Hány éves vagy?Fiú lány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!