Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Nagyon ciki, ha csak 30 konyv...

Nagyon ciki, ha csak 30 konyv van a szobamban?

Figyelt kérdés

Ez a 30 konyv a kedvencem, es csak ezek talalhatoak meg a polcomon, ami eleg kicsi polc. A tobbi konyv a nappaliban van, viszon ha jonnek hozzam a csajok, akkor csak azokat latjak, ami az en szobamban van.

Ilyen uj konyv a osszes, nagy reszuk voros pottyos, arany pottyos...

2015. jan. 5. 15:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

És ha kétszáz könyv lenne a polcodon, de egyiket sem olvastad, akkor az jobb?

Ez csak látszat, mindenki azt szűri le belőle, amit akar. Ne ezzel foglalkozz, ahogy már többen is mondták eddig. Ha meg valóban a barátnőid, úgyis tudják, milyen ember vagy, nem a könyveid száma alapján fognak megítélni.

2015. jan. 7. 12:38
 12/14 anonim ***** válasza:
az átlag 150-300db, szóval kevés
2015. jan. 7. 16:05
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos, ahogy mondani szokták,de...

Ezeket a vörös pöttyös könyvek számomra borzasztóan bugyuta, semmilyen történetek. Húgom könyvei között van ilyenből néhány, beleolvastam párba, úgy gondolom egy 22 évesnek kicsit gyerekes könyvek, de ízlések és pofonok.

2015. jan. 8. 11:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom 30 könyv nem valami sok. Na most az én szobámban 300+ van de ez nem mérvadó meg én rengeteg könyvet veszek. Elmúlt 1 naptári évben 150.000 minimum elment könyvre. Az, meg, hogy a pöttyös könyvek hát nem tudom mondjuk tény hogy Páralt meg hasonlókat kéne csapatni, mondjuk az nem tudom miért szólják le ennyien, elvégre amíg nem küldeted funákból Huizinga és Caillois kultúrmátrixának viszonylatában Mann-Canetti és Musil irodalmának analízisét addig úgyis szopóág van wohoooooooooooooooooooooooooooooo.
2015. jan. 8. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!