Mi a véleményetek erről a részletről? 13/L
- Könyörgöm! Tényleg nem tudom a választ!
Letörlöm a véres szikét és visszateszem a fekete bőrtokba. A sötét, dohos pincébe keveset látok, a célszemélyhez is csak a felé erősített lámpa segítségével találok oda.
- Biztos benne? Mert nekem még bőven van időm. - mondom és egy nagyobb kést húzok elő.
Az áldozat nyögés szerű hangot hallat, még ebben a fényben is észreveszem, hogy lesápadt. Sötétzöld hosszúujjú felsőjén nagy folt díszeleg, amiből lassan szivárog a vér. Közelebb megyek és a mutatóujjához szegezem a fegyvert.
- Jobb kezes, ugye? - hangom kedélyesen cseng.
- Kérem, tényleg nem tudom, hogy hol van! Évekkel ezelőtt láttam utoljára, akkor is csak futólag...elmondanám, ha tudnám! A gyerekeim és a feleségem várnak haza!
- Erre gondolt volna azelőtt, hogy összeállt azokkal!. - arcom elkomorul, majd felemelem a kést és lecsapok vele, mire az áldozatból hangos sikoly tör fel.
- Mi az, hogy még mindig nem tudja, hol van?!
A szék, amin ülök roskadozik, félek, hogy eltörik a súlyom alatt. A főnök szigorú, jeges tekintettel mered rám, várj, hogy választ adjak.
- Higyje el, a legjobb tudásom szerint vittem véghez a kihallgatást, de a célszemély nem adott választ.- egy pillanatig elmosolyodom.
Az igazgató tekintete megenyhül.
- Talán az éheztetés megpuhítja kicsit. - szemében bizonytalanság csillog- Hozza be, hátha jutunk vele valamire!
Megfeszülök.
- Nem vagyon benne biztos, hogy ez lehetséges.
- Ne mondja, hogy megölte szerencsétlent! - feje vörös.
- Nem akartam.
A főnök gyilkos tekintettel mered rám.
- Esküszöm, Thompson, még egy ilyen eset és kirúgom!
Eddison Bear talán nem a legokosabb ember a földön, de még ő sem rúgná ki a legjobb alkalmazottját.
- Értettem, uram. - elmosolyodok - Biztosítom róla, hogy ilyen többet nem fog történni.
Vannak benne nyelvtani hibák, pl felesleges ponthasználat, stb, de egyébként annyira nem rossz.
Bár nem hiszem, hogy egészséges 13 évesen ilyeneket írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!