Mit gondoltok a Rukkoláról?
A rukkola.hu egy könyves oldal, ahol elméletben, ha a már nem olvasott könyveidet felteszed az oldalra, és valaki elhappolja, a kapott pontokért te is happolhatsz könyvet. De hát ezt ti is biztos tudjátok, azokhoz szól a kérdés, akik szintén tagok.
Nekem már nem annyira jön be ez a rukkola... Csak vadiúj, népszerű könyvek rukkolásával lehet elérni, hogy valaki happoljon, és megkapjam a pontokat. De cserébe én csak sohase hallott, sohase látott, 40-50 éves könyvek közül válogathatok, mert annyira gyors nem vagyok, hogy a kívánt, új könyveket happoljam...
Ha küldenek egy e-mailt, hogy rukkoltak egy keresett könyvet, és mondjuk, 2 óra múlva veszem csak észre, az már veszett ügy.
Ti is így vagytok ezzel? Vagy rajtam kívül mindenki a rukkoláról tölti fel könyvespolcait?
Hát igen, azt mondják, ,,ingyen könyvek, micsoda móka, kacagás", és közben némelyik könyv feladásáért egy egész vagyont kéne fizetni.
Nálam ezenkívül olyan is volt, hogy a rukkolótól hiába happoltam, semmi reakció nem történt, nem válaszolt... Így hiába dolgoztam meg a pontokért, mégse lesz az enyém a kárpótlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!