Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit gondoltok a Rukkoláról?

Mit gondoltok a Rukkoláról?

Figyelt kérdés

A rukkola.hu egy könyves oldal, ahol elméletben, ha a már nem olvasott könyveidet felteszed az oldalra, és valaki elhappolja, a kapott pontokért te is happolhatsz könyvet. De hát ezt ti is biztos tudjátok, azokhoz szól a kérdés, akik szintén tagok.

Nekem már nem annyira jön be ez a rukkola... Csak vadiúj, népszerű könyvek rukkolásával lehet elérni, hogy valaki happoljon, és megkapjam a pontokat. De cserébe én csak sohase hallott, sohase látott, 40-50 éves könyvek közül válogathatok, mert annyira gyors nem vagyok, hogy a kívánt, új könyveket happoljam...

Ha küldenek egy e-mailt, hogy rukkoltak egy keresett könyvet, és mondjuk, 2 óra múlva veszem csak észre, az már veszett ügy.

Ti is így vagytok ezzel? Vagy rajtam kívül mindenki a rukkoláról tölti fel könyvespolcait?

2014. dec. 26. 14:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is jártam így . Ráadásul ha küldök egy könyvet nekem postán kell feladni, mert nincs a környéken happont. Elég sokba van. Most egy kicsit én is hibernáltam magam. De nem tudom hogy lehetne ezt megoldani.
2014. dec. 27. 11:50
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát igen, azt mondják, ,,ingyen könyvek, micsoda móka, kacagás", és közben némelyik könyv feladásáért egy egész vagyont kéne fizetni.

Nálam ezenkívül olyan is volt, hogy a rukkolótól hiába happoltam, semmi reakció nem történt, nem válaszolt... Így hiába dolgoztam meg a pontokért, mégse lesz az enyém a kárpótlás.

2014. dec. 27. 21:35
 3/4 anonim ***** válasza:
elem az is előfordult, hogy happoltam gy könyvet, a pontokat levonták, d a könyvet nem én kaptam. Egy csomó pontom elveszett így.
2014. dec. 28. 15:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Az már tényleg gáz! :(
2014. dec. 31. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!