Ti mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Barátnőm, aki most már ex kölcsönadott könyveket, h tanulhassak. Egyikben vannak tesztek, meg eléggé használt már, s én kitöltögettem a kérdéseket, de csak úgy, h halványan, ki is radíroztam.
Ő nem engedte ezt se meg, én viszont sutyerák módon így csináltam.
Sztem, ha halványan ír bele vki (főleg, ha az, akit szeretek) a könyvembe ceruzával, én a legféltettebb könyvemet is odaadnám neki kb.
Ti hogy vagytok ezzel?
2014. dec. 16. 00:37
1/6 anonim 

válasza:

Nekem a könyv egy kuriózum és biztosan nagyon megbántva érezném magam, ha valaki az engedélyem nélkül belefirkálna. Persze most nem egy ezer éves, agyon használt könyvről beszélek, az nem izgatna különösebben, de egy újabb könyv... az más tészta :)
2/6 anonim 

válasza:

Ha nem engedte meg, akkor nem engedte meg, ne írj bele!
3/6 anonim 

válasza:

Alap, hogy kölcsön könyvbe nem írunk bele. Akkor se, ha szakadt, firkás, agyonhasznált. Hadd döntse már el a tulajdonos, hogy ki és mikor írhat, firkálhat, töltögethet bele.
4/6 A kérdező kommentje:
Radírozni lehet, s halványan írtam bele. Ja, és miután megkérdeztem, már nem írtam bele.
2014. dec. 16. 09:29
5/6 anonim 

válasza:

Szerintem radírozd ki és csak úgy add neki vissza. Kölcsön könyvbe tényleg nem illik belefirkálni, csak abban az esetben, ha a tulajdonosa megengedte
6/6 A kérdező kommentje:
tudom, de későn jutott eszembe megkérdezni, de amúgy is vigyáztam rá.
bár én a bnőmnek még tollal is megengedném sztem, de ez lényegtelen.
2014. dec. 16. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!