Valami jó tanács?
Szóval elkezdtem írni és szeretném szépen irodalmian megírni de a mondatok vagy túl közönségesek vagy már egészen versbe illők és ríme is van :S ... és ez egy nagyon nagy görbét ír le! Mennyire zavaró:
Nem is voltam itt, sőt sehol sem voltam. Nem voltam ott ahol kellet volna, nem voltam ott amikor szükség volt rám, sem amikor hűvös szél tépázta a hideg éjszakát. Bár nem éreztem még is csak éltem. Reggel fölkeltem este lefeküdtem, mégsem tettem semmit eközben. Kemény kő talajon feküdtem elnyűtten, hó mindenütt és ezüst szilánkú hosszú fényes csillagok. Tiszta volt az ég annyira hogy karcolni lehetett volna, körmömmel ingáztam volna fel, hogy elérjek oda. Sokan vannak így, úgy érzik mintha a fellegekben járnának. Szerelmi csókok, baráti nevetések, a család melege mind egy-egy rövid létra oda. Kellemes érzés a gyomorba csiklandós érzés a torokban, rögtön szárnyal tőle az ember. Az én életem nem ilyen volt és egyre csak gyűltek a fellegek, míg rá nem jöttem esély itt az ideje bezárkózni.
Kicsit túl irodalmiasra sikeredett. Semmi baj ha a te saját szavaidat írod le. nem muszáj annyira "úrinőnek" lenni.:-)
Az igazi íróknak saját stílusuk van amit a saját szavaikkal fejeznek ki. Nem akarnak másnak látszani mint akik. És ezért jók! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!