Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ti miről irnátok regényt?

~Enii~ kérdése:

Ti miről irnátok regényt?

Figyelt kérdés
Én most szeretnék belekezdeni egybe, és érdekelne, hogy ti milyen témában írnátok, illetve miről szólna a tiétek. Puszta kíváncsiságból.

2014. dec. 14. 18:35
 1/5 anonim válasza:
Én már irtam egy 1000 oldalast ami két évig tartott. Nekem romantikus és kalandregény közé lehetne sorolni.
2014. dec. 14. 19:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Ha megkérdezhetem mi lett a sorsa? Megmutattad valakinek, esetleg megpróbáltad kiadatni? Vagy csak hever a fiókodban?
2014. dec. 14. 21:28
 3/5 anonim válasza:
Hát persze :-) sajnos tartalmaz olyan részeket amelyekben írtam pár személyről , akik nem örülnének, ha megtudnák , hogy egy regény szereplőivé avattam őket. És egy kicsit személyes is pár részben. Nem, nem próbálkoztam kiadónál , de egy szintén író ismerősömnek sikerült is .
2014. dec. 16. 19:31
 4/5 anonim válasza:
Kihagytam azt, hogy csak két három embernek mutattam meg, és jelenleg tényleg a fiókomban van.
2014. dec. 16. 19:32
 5/5 anonim válasza:
Szia,nemrég végeztem egy könyvemmel ami 567 oldalas lett,van benne dráma,kaland,romantika,senkinek se mutattam meg inkább magamban néha beleolvasok.
2014. dec. 31. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!