Írnátok 21. századi magyar írótól regényt?
Figyelt kérdés
Még ma is élő írótól kéne... Lehtőlég ne legyen történelmi és lehetőleg ne verses formájú (folyamatos szöveget jobban tudok olvasni...). LÉcci izgalmas, kalandos legyen és ne legyen túlzottan gyerekes, de ne is túlságosan felnőtteknek való...
egy 13 éves lány
2010. nov. 20. 14:28
1/6 anonim válasza:
Böszörményi Gyula: Rémálom könyvek. Meg tőle a Rontásűzők (asszem), bár azt nem olvastam.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a 2 könyvcímet! Elolvastam az ajánlójukat és szerintem holnap meg is veszem..... (felpontoztalak :D)
2010. nov. 20. 21:55
3/6 anonim válasza:
Leslie L. Lawrence szerintem érdekelne. A Miranda koporsója , a vérfarkasos sztorik...elég jól olvashatóak.
4/6 anonim válasza:
Vavyan Fable könyvek. Lányoknak (nőknek) való, izgalmas zsaru-történetek, sok humorral, érzelemmel. Pl: Jégtánc, Halkirálynő regények. Imádtam a Mesemaratont (tiszta burleszk!), meg a Szennyből az angyalt.
Ha nagyon gyerekes vagy, akkor ez kicsit korai. De szerintem csak tanulhatsz belőle.
De a Mesemaraton most is mehet.
5/6 anonim válasza:
Az előbbi hozzászóló vagyok.
Vavyan Fable = Molnár Éva
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. dec. 16. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!