Ilyen könyvet írnátok párat?
Nő menekül férje elől, akár a halálát eljátszva.
Minél többet, akár olyat is ami érinti a témát.
Kedves Deggial!
Elárulnád, hogy miért nem vagyok egy normális választ sem adni?
Eddig csak azt láttam, hogy értelmetlen válaszokat adsz, vagy a kérdeződ fikázod. Néhány esetben jogosan, de döntő részt jogtalanul. Ha annyira értelmetlen barom vagy, hogy nem tudsz egy normális választ sem adni akkor takarodj a pi csába.
Kérdező, olvasd el a Lányom nélkül sohát.
Köszönöm!
Olvastam, nagyon tetszett, az ilyen témákat is nagyon szeretem. Igazából mindenevő vagyok, de valamiért szeretek menekülésről, bujkálásról, viszontagságokról, viszontagságos utakról olvasni.
A második részét is olvastad? Ugyan az írta, több áldozat történetét írja le benne akik hasonló dolgokon mentek keresztül, de abban nagyrészt férfiak vannak.
Ha nem ragaszkodsz a családon belüli dolgokhoz: Blaine Harden: Menekülés a 14-es táborból
Ennek pont ma néztem utána, mert ugye első dolgom a gugli: menekülés szó bepötyögése volt, és megakadt a szemem ezen.
Olvastad? (mármint a menekülés a 14-es táborból című könyvet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!