Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ilyen könyvet írnátok párat?

Ilyen könyvet írnátok párat?

Figyelt kérdés

Nő menekül férje elől, akár a halálát eljátszva.

Minél többet, akár olyat is ami érinti a témát.

2014. dec. 11. 18:39
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Én nem, hogy párat, de egyet se írnék!
2014. dec. 11. 18:43
 2/6 anonim ***** válasza:
71%

Kedves Deggial!

Elárulnád, hogy miért nem vagyok egy normális választ sem adni?

Eddig csak azt láttam, hogy értelmetlen válaszokat adsz, vagy a kérdeződ fikázod. Néhány esetben jogosan, de döntő részt jogtalanul. Ha annyira értelmetlen barom vagy, hogy nem tudsz egy normális választ sem adni akkor takarodj a pi csába.

Kérdező, olvasd el a Lányom nélkül sohát.

2014. dec. 11. 19:53
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Olvastam, nagyon tetszett, az ilyen témákat is nagyon szeretem. Igazából mindenevő vagyok, de valamiért szeretek menekülésről, bujkálásról, viszontagságokról, viszontagságos utakról olvasni.

2014. dec. 11. 19:59
 4/6 anonim ***** válasza:

A második részét is olvastad? Ugyan az írta, több áldozat történetét írja le benne akik hasonló dolgokon mentek keresztül, de abban nagyrészt férfiak vannak.

Ha nem ragaszkodsz a családon belüli dolgokhoz: Blaine Harden: Menekülés a 14-es táborból

[link]

2014. dec. 11. 20:45
 5/6 A kérdező kommentje:

Ennek pont ma néztem utána, mert ugye első dolgom a gugli: menekülés szó bepötyögése volt, és megakadt a szemem ezen.

Olvastad? (mármint a menekülés a 14-es táborból című könyvet)

2014. dec. 11. 20:47
 6/6 anonim válasza:
Nancy Price: Egy ágyban az ellenséggel
2014. dec. 12. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!