Vidám könyvet keresek! Tudnátok írni párat?
Vavyan Fable könyveivel próbálkozz. :)
Én nagyon szeretem őket, mert az írónőnek nagyon jó stílusa van, rengeteg poénnal, és pörögnek az események az írásaiban. Gondolkodni viszont nem kell közben, úgyhogy tökéletes kikapcsolódás.
- Johanna Spyri: Heidi
- Eleanor H. Porter: Az élet játéka
- Erich Kastner: A repülő osztály, A két Lotti, Az eltűnt miniatűr, Három ember a hóban
- Rejtő Jenő könyvek (sok röhögéshez), pl. A tizennégy karátos autó, Az előretolt helyőrség, A szőke ciklon, Vezstegzár a Grand Hotelben, stb.
- Csukás István: Keménykalap és krumpliorr
- Darvasi László: Trapiti
- Meg Cabot: Nicola és a vikomt
Köszönöm a válaszokat!
Eleanor H. Porter: Az élet játékát választottam :) De a többit is megnézem még utána :)
Hát McAlister: A hullócsillagok gyermekei-t tudom ajánlani. Nem éppen vidám az egész történet, gyillkosság is van benne, de nekem nagyon tetszett h a szereplők állatok és a befejezás nagyon szép.
Nekem még tetszett Vernétől A 80 nap alatt a Föld körül és Frederica Bosco: Szerelmem egy angyal- ez helyenként vicces, lázadó, de egyébbként egy szomorú történet lesz belőle a végén. Egy próbát megér.
az előző vagyok
eszembe jutott még Karinthy Frigyes könyvei és novelláskötetei. Ha nevetni szeretnél, akkor mindenképpen olvass el egynéhány novellát tőlle.
Nekem nagyon tetszett a Magyarázom a bizonyitványom cimű. :Ű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!