Tizénévesek ti milyen könyvet olvastok?
író vagy műfaj?
műfaj: krimi,horror
író: Darren Shan, Stephen King, Móricz Zs.
De általában lekapok egy könyvet, elolvasom a tartalmát és h a tetszik, akkor megveszem. Nem keresem kifejezetten egy író könyvét.
én philip k. dick-et, neil gaiman-t, christopher moor-t, laurell k, hamilton-t, coelho-t és bradbury-t olvastam legtöbbet az utóbbi időben.
tulajdonképpen bármit szívesen olvasok kivéve a hosszasan szenvedünk szerelmes történeteket...
16/l
Anita Blake soroazat
Twilight-saga
Shiver
Percy Jackson sorozat
Da-Vinci kód
Angyalok és Démonok...
16/F
Stephenie Meyer-Twilight,New Moon,Eclipse,Breaking Dawn
Claudia Gray-Evenight,Stargazer,Hourglass
Alyson Nöel-Evemore,Blue Moon,Shadowland
Hát nnekem elég széles skálám van. Lássuk csak:
-Leigázott Föld sorozat. ( A Farkas útja; A Macska választása. Ezek poszt-apokaliptikus könyvek)
-Warhammer- A Trollvadász sorozat. (Felix és gotrek regények)
-Gyűrűk Ura
-A Káosz ciklus John Caldwelltől (több könyvet foglal magába)
-Jeffrey Stone: Gyémántváros.
-Az Attila trilógia William Napiertől.
-Eragon
-Dragon Age: Az elorzott trón
-Solomon Kane történetei
-Harry Potter
-A Twilight saga (annak ellenére hogy rácáfol a vámpírokról kialakult nézetekre, egész jó kis könyvek ezek, ha a csillogás felett szemet hunyunk. De ez személyes vélemény :P)
12 vagyok.:D
Twilight-saga.Harry Potter és a Halál Ereklyéi.Claudia Gray-Evrnight,Stargazer.. Rémségek cirkusza összes része.*-* ezt végig bőgtem. pár perce itt zokogtam a 9 részén.:$
de általában azt amit a tesóm...valahogy késztetést érzek rá,hogy elkezdjem.és utána nem bírom letenni...:D
hű. én most 18 vagyok, de az utóbbi években megvolt:
Vavyan Fabletól minden
Stephen Kingtől a jobbak
Leslie L lawrence és Lőrinc L Lászlótól majdnem minden
Asimov Alapítvány, Birodalom, Robot univerzuma
Rejtőtől szinte minden
Gyűrűk Ura, Harry Potter
Agatha Christietól kb 10-15
Merle könyvei, kivéve a francia história utolsó pár kötete, mert nagyon meguntam
becsúszott egy-egy Dan Brown, Wilbur Smith, egyebek...
és most is szívesebben olvasnék összehasonlító állatszervezettani előadások helyett valami könnyebbet :D
Rejtő Jenő nagy kedvenc, szinte mindent olvastam már tőle.
Kedvencek: Piszkos Fred-sorozat, A tizennégykarátos autó, A három testőr Afrikában-sorozat, Az előretolt helyőrség, stb. légiós történetek.
Richard A. Knaak, Jeff Grub, Christie Golden stb. Warcraft-Univerzuma.
Chuck Palaniuhk ( Harcosok Klubja, Cigányút, Láthatatlan Szörnyetegek, Insomnia ), bár ezt csak annak, aki megérti...( cím ne tévesszen meg )
J.K.Rowling Harry Pottere... szintén nagy kedvenc, 5 évesen kezdtem el olvasni őket, azóta évente egyszer az egész sorozatot :)
Régebben Böszörményi Gyula - Gergő sorozata..
És az új kedvenc: SALLY HUNTER! Orvosi krimiket ír, még csak egy könyvet olvastam tőle, de máris kedvencem lett.. ráadásul viszonylag olcsók a könyvei, olyan 300-400 körül szinte bárhol találhatsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!