Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tizénévesek ti milyen könyvet...

Tizénévesek ti milyen könyvet olvastok?

Figyelt kérdés
2010. febr. 1. 17:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

író vagy műfaj?

műfaj: krimi,horror

író: Darren Shan, Stephen King, Móricz Zs.

De általában lekapok egy könyvet, elolvasom a tartalmát és h a tetszik, akkor megveszem. Nem keresem kifejezetten egy író könyvét.

2010. febr. 1. 17:30
 2/19 anonim ***** válasza:
Twilight, Evermore, Evernight, és hasonlók. Illetve Bad Girl
2010. febr. 1. 17:34
 3/19 anonim válasza:
32%
12 éves vagyok és nem értem,hogy a korombeliek mit esznek ezen a Twilight-on.Én az állatos könyveket szeretem.Persze lehet,hogy csak én vagyok a különc,mert az osztályomban mindenki imádja a horroros meg ilyen (szerintem hülye) könyveket.lég ezt húsz évesen elolvasni,nem???
2010. febr. 1. 17:44
 4/19 anonim ***** válasza:

én philip k. dick-et, neil gaiman-t, christopher moor-t, laurell k, hamilton-t, coelho-t és bradbury-t olvastam legtöbbet az utóbbi időben.

tulajdonképpen bármit szívesen olvasok kivéve a hosszasan szenvedünk szerelmes történeteket...

16/l

2010. febr. 1. 17:59
 5/19 anonim ***** válasza:

Anita Blake soroazat

Twilight-saga

Shiver

Percy Jackson sorozat

Da-Vinci kód

Angyalok és Démonok...

16/F

2010. febr. 1. 18:14
 6/19 anonim ***** válasza:

Stephenie Meyer-Twilight,New Moon,Eclipse,Breaking Dawn

Claudia Gray-Evenight,Stargazer,Hourglass

Alyson Nöel-Evemore,Blue Moon,Shadowland

2010. febr. 1. 20:07
 7/19 anonim válasza:

Hát nnekem elég széles skálám van. Lássuk csak:

-Leigázott Föld sorozat. ( A Farkas útja; A Macska választása. Ezek poszt-apokaliptikus könyvek)

-Warhammer- A Trollvadász sorozat. (Felix és gotrek regények)

-Gyűrűk Ura

-A Káosz ciklus John Caldwelltől (több könyvet foglal magába)

-Jeffrey Stone: Gyémántváros.

-Az Attila trilógia William Napiertől.

-Eragon

-Dragon Age: Az elorzott trón

-Solomon Kane történetei

-Harry Potter

-A Twilight saga (annak ellenére hogy rácáfol a vámpírokról kialakult nézetekre, egész jó kis könyvek ezek, ha a csillogás felett szemet hunyunk. De ez személyes vélemény :P)

2010. febr. 2. 18:20
 8/19 anonim ***** válasza:

12 vagyok.:D

Twilight-saga.Harry Potter és a Halál Ereklyéi.Claudia Gray-Evrnight,Stargazer.. Rémségek cirkusza összes része.*-* ezt végig bőgtem. pár perce itt zokogtam a 9 részén.:$

de általában azt amit a tesóm...valahogy késztetést érzek rá,hogy elkezdjem.és utána nem bírom letenni...:D

2010. febr. 3. 19:54
 9/19 anonim ***** válasza:

hű. én most 18 vagyok, de az utóbbi években megvolt:

Vavyan Fabletól minden

Stephen Kingtől a jobbak

Leslie L lawrence és Lőrinc L Lászlótól majdnem minden

Asimov Alapítvány, Birodalom, Robot univerzuma

Rejtőtől szinte minden

Gyűrűk Ura, Harry Potter

Agatha Christietól kb 10-15

Merle könyvei, kivéve a francia história utolsó pár kötete, mert nagyon meguntam

becsúszott egy-egy Dan Brown, Wilbur Smith, egyebek...

és most is szívesebben olvasnék összehasonlító állatszervezettani előadások helyett valami könnyebbet :D

2010. febr. 3. 20:48
 10/19 anonim ***** válasza:

Rejtő Jenő nagy kedvenc, szinte mindent olvastam már tőle.

Kedvencek: Piszkos Fred-sorozat, A tizennégykarátos autó, A három testőr Afrikában-sorozat, Az előretolt helyőrség, stb. légiós történetek.

Richard A. Knaak, Jeff Grub, Christie Golden stb. Warcraft-Univerzuma.

Chuck Palaniuhk ( Harcosok Klubja, Cigányút, Láthatatlan Szörnyetegek, Insomnia ), bár ezt csak annak, aki megérti...( cím ne tévesszen meg )

J.K.Rowling Harry Pottere... szintén nagy kedvenc, 5 évesen kezdtem el olvasni őket, azóta évente egyszer az egész sorozatot :)

Régebben Böszörményi Gyula - Gergő sorozata..

És az új kedvenc: SALLY HUNTER! Orvosi krimiket ír, még csak egy könyvet olvastam tőle, de máris kedvencem lett.. ráadásul viszonylag olcsók a könyvei, olyan 300-400 körül szinte bárhol találhatsz...

2010. febr. 4. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!