Tetszik ez a történet? ( én írom) vámpíros - thrilleres - egy picike romantikával ( de télleg csak nagyon kicsi)
Arról szól, hogy van egy nagyon szegény család akik hatalmas nyomorúságban élnek. Fontos tudni hogy ebben a világban elfogadott a vámpírok létezése, de már csak EGY maradt ezen a földön. Ez a vámpír munkát ajánl ennek a családnak és az a feladatuk, hogy nappal megvédjék a vámpír kastélyát.Tehát a házaspár és a tizenhat éves lányuk beköltöznek a vámpír házába és a nap folyamán vigyáznak rá, nehogy kirabolják, és felújítják. A vámpír és a család szinte soha nem találkoznak, mert mire a vámpír felébred a család már alszik. De a kiscsaj egyik éjjel alvajáró lesz és kimegy a szobájából és le akar ugrani az emeletről, de a vámpír megmenti zuhanás közben. A lány pedig innentől kezdve állandóan minden éjszaka halucinálni vagy alvajárni fog, de a vámpírnak egy időre el kell utaznia így egyik alkalommal nem tudja megmenteni....
Egyenlőre eddig van meg!
szia!
szerintem biztos jó lesz, nekem tetszik ez a téma. sok sikert a megírásához!:)
Szia!
Az alaptörténet idáig nekem is tetszik. Csak vigyázz, hogy ne legyen "sablonos"...ha érted mire gondolok. Mostanában tényleg rengeteg vámpíros könyv jelent meg.
Nem tudom hogy akarsz e szuperképességeket a vámpírnak, ha igen, akkor valami olyat találj ki ami még nem volt, viszont nagyon különleges, és érdekes.
Ha eszembe jut még valami, írok!
Én is szívesen elolvasnám ... majd én is kérem emailban!!!
Pussz
szia
nekem is tettszik eddig és engem is nagyon érdekel a folytatás! (szerintem csinálj az e-mail-edben egy külön mappát azoknak akik kérik a történeted)
HAJRÁÁ!
Amúgy meg nem lesz sablonos...főleg nem tvájlájtos mert engem a rose red ihletett meg, de arra se nagyon fog hasonlítani. A vámpíromnak semmilyen különleges képességet nem adok ( mindössze nagyon jóképű lesz meg udvarias...de nem lesz nyálas...sőt...)
Amúgy már nagyjából megvan hogy hogyan akarom befejezni, de nem akarom elárulni, mert egy iszonyú nagy csattanót akarok a végére amit szintén nem árulok el! És nyugi! Ilyen befejezést még tuti nem olvastatok!!! XDXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!