Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik az a könyv ami miatt...

Melyik az a könyv ami miatt beleszerettetek az olvasásba?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy könyvet a unokatesómnak(18L),de nem valami nagy könyvrajongó.. de ismerem őt annyira, hogy tudjam csak egy jó könyv kéne neki ami miatt (újra) megszereti az olvasást. Régebben kölcsönadtam neki egy könyvet( Cat Clarke: Entangled – Összekuszálva) , imádta elolvasta 2 nap alatt, utána belekezdett egy másik könyvbe, ami nem tetszett neki, szenvedve végig olvasta és azóta nem talált olyan könyvet ami tetszene neki. Szóval olyan könyvet keresek amit nem lehet letenni.. (vámpíros, vérfarkasos könyveket ne nagyon írjatok ha lehet, mert nem rajong értük) Előre is köszönöm! :)

2014. nov. 17. 18:56
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2014. nov. 24. 16:28
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem a kötelezők közt is volt pár, ami elősegítette a könyvmollyá válásomat. Pál utcai fiúk, Tüskevár, Légy jó mindhalálig nagy kedvencek voltak, mégis a Harry Potter sorozat volt az, aminek mikor nekiestem, nem bírtam letenni, és mai napig ezerszer újraolvasom. Pár év szünet után a Hóvirág és a titkos legyező című csoda hozta meg újra a kedvemet, majd harmadjára az Éhezők Viadala trilógia (szigorúan eredetiben). Azóta falom a könyveket: Száll a kakukk fészkére, A legyek ura, Komfortos mennyország, Vadhattyúk (Jung Chang), Anchee Min könyvei... Attól függ, mi iránt érdeklődik igazán, milyen a stílusa. Utóbbiakat nem ajánlom, ha épp egy vér romantikus, mázas emberkéről van szó, csak ha nyitott a valóságszagú könyvekre.
2014. nov. 27. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!