Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik az a könyv ami miatt...

Melyik az a könyv ami miatt beleszerettetek az olvasásba?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy könyvet a unokatesómnak(18L),de nem valami nagy könyvrajongó.. de ismerem őt annyira, hogy tudjam csak egy jó könyv kéne neki ami miatt (újra) megszereti az olvasást. Régebben kölcsönadtam neki egy könyvet( Cat Clarke: Entangled – Összekuszálva) , imádta elolvasta 2 nap alatt, utána belekezdett egy másik könyvbe, ami nem tetszett neki, szenvedve végig olvasta és azóta nem talált olyan könyvet ami tetszene neki. Szóval olyan könyvet keresek amit nem lehet letenni.. (vámpíros, vérfarkasos könyveket ne nagyon írjatok ha lehet, mert nem rajong értük) Előre is köszönöm! :)

2014. nov. 17. 18:56
1 2
 1/12 anonim válasza:
0%
Az első talán a Szent Johanna Gimi volt, és azt bárkinek ajánlottam mindenki imádta:) de amik szerintem tetszenének neki az az Enigma, Csillagainkban a hiba, Majd lesz újra nyár, vagy a Holdat az égről:) Mindegyik nagyon nagyon jó, neked is és mindenkinek ajánlom:))
2014. nov. 17. 18:59
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Szjg-t én nem szerettem.

Ami nagyon tetszett, az Benina- Megsebzett szabadság :D

2014. nov. 17. 19:07
 3/12 anonim ***** válasza:
A soha határa esetleg vagy a Vincent fiúk :)
2014. nov. 17. 20:09
 4/12 anonim ***** válasza:
52%
Nekem az első könyv amit azért olvastam el mert el akartam az a Tizenhárom okom volt.. Jay Asher-től majd jött a Twilight és igy tovább. Bár nem a könyvekkel kezdtem el az olvasást hanem a neten Fanficeket kezdtem olvasni.
2014. nov. 18. 10:28
 5/12 anonim ***** válasza:
A kérdésre válaszolva Jules Verne - Kétévi Vakáció volt, ami miatt beleszerettem az olvasásba. Akkoriban még az ilyen regények merítették ki az ifjúsági irodalom fogalmát; de nem tudom, hogy egy mai tini (és főleg lány) mennyire élvezné. :) Manapság van ilyen Harry Potter, meg Beavatott, meg tudom is én...
2014. nov. 18. 12:59
 6/12 anonim ***** válasza:
Tizenévesen olvastam Stephen Kingtől a Cujo-t. Onnantól nem volt megállás:)
2014. nov. 18. 19:27
 7/12 anonim ***** válasza:
Michael Crichton - Szörnyek szigete
2014. nov. 19. 20:24
 8/12 anonim ***** válasza:

Rick Riordan Percy Jackson és az olimposziak sorozatának első része: A villámtolvaj. Majdnem hat évvel ezelőtt kaptam kölcsön az egyik osztálytársamtól, meglepő módon egy fiútól. Hát persze, hogy azonnal beleszerettem a történetbe. Nem tudtam leszállni róla, éjjel-nappal ezen lovagoltam. Azóta már beszereztem a sorozat mind az 5 részét, és nagyon gyakran veszem újra a kezembe. Az osztálytársammal még mindig tarjuk a kapcsolatot, nem bírom elhalmozni hálával, hogy elindított ezen az úton.

Persze azóta többször is megtörtént, hogy újra beleszerettem az olvasásba, egészen pontosan még 6-szor:

- Stephen King: A ragyogás

- J. K. Rowling: Harry Potter sorozat

- George R. R. Martin: A tűz és jég dala

- Suzanne Collins: Az éhezők viadala

- George Orwell: Állatfarm

- Ruta Sepetys: Árnyalatnyi remény

16/L

2014. nov. 19. 21:34
 9/12 anonim ***** válasza:
Régebben még a kötelező olvasmányoknak a rövidebb verzióját vagy a filmjét se néztem meg. Aztán egy unalmas Júliusi napnak köszönhetem hogy megszerettem az olvasás. A tv-ben nem volt semmi jó ezért elkezdtem nézni a alkonyatot és nagyon megtetszett emiatt kezdtem el fanficeket olvasni majd találtam egy könyv ajánlót a 13 okom volt..-ról és ezzel kezdődött el az olvasás iránti szeretettem.
2014. nov. 21. 16:58
 10/12 anonim ***** válasza:
Iyengar, Sheena A VÁLASZTÁS MÛVÉSZETE
2014. nov. 23. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!