Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogy lehet súlyos vastag...

Hogy lehet súlyos vastag könyveket olvasni?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy csak asztalnál szokás ilyen könyveket olvasni? Mert ágyban fekve nem birom megtartani.
2010. jan. 27. 15:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Ágyban fekve is lehet...hason.
2010. jan. 27. 15:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Vagy ülve, úgy, hogy az öledbe teszed a könyvet
2010. jan. 27. 18:11
 3/6 A kérdező kommentje:
de ezeket amúgy asztalra tervezik?
2010. jan. 27. 21:45
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem, polcra, hogy szép legyen.... am tényleg jól mutat egy sokkötetes súlyos vastag könyvgyűjtemény. ^^

Ágyban én is hason olvasom az ilyeneket, vagy ha már nagyon aludni kéne, akkor minig arra az oldalra fordulok (oldalanként :D) amelyiket olvasom, és csak a felét kell úgy tartani. :P

ha rutin útvonalat árok be (hazafelé, buszmegálló, edzésre stb...) akkor sétálás közben is bele tudok merülni, akár súkyos vastag, akár nem.

2010. jan. 28. 00:04
 5/6 A kérdező kommentje:
hason hogy lehet kényelmesen olvasni? tesztek magatok alá valamit?
2010. jan. 28. 01:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha teszel a hasad alá egy nagy párnát, akkor könnyebb. Amúgy én nem tudok hason olvasni, elfáradok tőle.(nyakam,hátam)
2010. jan. 29. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!