Milyen típusú könyveket szerettek olvasni? Mi az, ami megragad titeket egy könyvben?
Én is imádok olvasni, és szinte bármit elolvasok, de azért vannak kivételek, pl.: sci-fi
Elsősorban a regényeket szeretem, és az ismeretterjesztő könyveket.
Ha érdekel a téma, vagy egy regénynél elkapom az olvasás fonalát, mert annyira mozgalmas, érdekes, akkor nagyon hamar el tudok olvasni egy könyvet.
Nagyon szeretem, ha egy-egy szereplőnek a lelkivilága kirajzolódik a regényben, és van értelmes cselekménye, nem sablonos.
Szintén imádok olvasni,és írok is. Amúgy én azt szeretem egy könyvben, amikor a szereplők beszédéből, cselekedeteiből, kinézetéből meglátszik a stílusa, viszont találgatni kell, vajon miért ilyen... oké, most majdnem ugyanazt írtam le, mint előttem a 2. válaszoló...
Azt is birom, amikor valamilyen rejtélyes módon különböző utalásokat adnak a főszereplőnek, és rá kell jönnie, miről van szó, meg kell csinálnia, amit a másik akar.
Amúgy én birom a fantázia regényeket is, csak léegyen meg a saját története, szereplői, ne másolja az alkonyatot vagy valami más ilyet.
ja meg még valami: ha van hozzá tehetséged, akkor képes vagy saját érzéseidről, gondolataidról írni(már persze ha E/1- be írod) írni, magad elép képzelni, te mit tenél az adott helyzetben, és tulajdonképpen(jó csöpögődsen hangzik, de most így nemtom máshogy mondani) "létrehoizni a saját kis világodat" jaj de idiótán hangzik most ez a mondat. Na szóval megmutatni másoknak a te stílusodat, a te szemszögedet, ahogy te látod a dolgokat. nah érted mit akarok, remélem.
hát ez jó hosszú lett de remélem segítettem:) aztán aláírt példányt szabad majd kérni a regényedből?? :DD
Köszönöm szépen a válaszokat.
Kedves utolsó:sajnos nem valószínű hogy valaha is jelenne meg könyvem,de igérem küldök ha valamilyen csoda folytán összejönne.. :) Én is imádok olvasni és úgy irigyelem egyik-másik írót a fantáziája miatt.Ebből adódott ez az ötletem.
Szerintem egy könyvben az a legfontosabb hogy a szereplők nagyon karakteresek legyenek, el lehessen képzelni őket, hiszen úgy olyan mintha ismernénk őket, így beleélhetjük magunkat a könyvbe.
Én a fantasy típusú könyveket szeretem, és utálom a szerelmes történeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!