Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A gyűrűk uráról csupa jót...

A gyűrűk uráról csupa jót hallottam, de elolvastam kb 150 oldalt, és rém unalmas - lesz ez jobb is, vagy ilyen a történet?

Figyelt kérdés
2014. szept. 23. 21:39
1 2
 11/11 anonim válasza:
100%

Én kb. 20 éve olvastam a könyvet, akkor odáig voltam érte. Akkor még jórészt ismeretlen volt ez az entekről, tündékről, törpökről és sárkányokról szóló stílus, bámulatosan gazdag világra nyitott ablakot.

Azóta eltelt néhány év, jött egy halom ilyen jellegű, de sokkal pörgősebb történet (Harry Potter, Trónok Harca stb.)... párszor belekezdtem a Gyűrűk ura újraolvasásába, de nem jutok tovább az első néhány fejezetnél.

De ettől függetlenül azt javaslom, hogy legalább a Völgyzugolyig juss el, ha ott sem érzed hogy beránt, tedd le nyugodtan.

2014. szept. 30. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!